Talotekniikan harjoittelu

Talotekniikan harjoittelijamme työskentelevät osana rakennushankkeen  projektitiimiä talotekniikkayksikkömme tehtävissä pääkonttorillamme Espoossa. Rakennushankkeella projekti-insinöörinä työskennellessä kunkin harjoittelijan rooli ja tehtävät muotoutuvat yksilöllisesti projektin luonteen mukaan, mutta pääsääntöisesti tehtäviin kuuluvat  taloteknisten urakoiden ohjausta ja dokumentaation laadintaa. Lisäksi tehtäviin sisältyy esimerkiksi aikataulusuunnittelu ja –seuranta, kustannuslaskenta ja hankintojen valmistelu.

Talotekniikan harjoittelu on tarkoitettu nimenomaan talotekniikkaa korkeakouluissa opiskeleville. Meillä talotekniikan asiantuntijat vastaavat omien kohteidemme LVIAS asioista ja harjoittelijana pääset työskentelemään jollekin osa-alueelle oman mielenkiinnon kohteesi mukaisesti.

Aiempi kokemus rakennustyömaalta tai rakentamisesta, esimerkiksi haalariharjoittelu, on tarpeen harjoittelussa pärjätäksesi! Toki meille voi hakea myös tuleva tateosaaja ensin mukaan haalariharjoitteluun!