Talotekniikan harjoittelu

Talotekniikan harjoittelijana työskentelet joko rakennusprojektissa osana projektitiimiä tai talotekniikkayksikön pääkonttorin tehtävissä. Tehtävät koostuvat pääasiassa taloteknisten urakoiden ohjaukseen ja dokumentaation laadintaan liittyvistä tehtävistä. Talotekniikan opintosi AMK:ssa tai yliopistossa ovat hyvässä vauhdissa, ja sinulla on jo työkokemusta työmailta esim. haalariharjoittelijan tehtävästä.

Mitä talotekniikkaharjoittelija tekee?

Talotekniikan harjoittelijana työskentelet joko rakennusprojektissa osana projektitiimiä, jolloin kunkin harjoittelijan rooli ja tehtävät muotoutuvat yksilöllisesti projektin luonteen mukaan, tai talotekniikkayksikön pääkonttorin tehtävissä. Talotekniikan harjoittelijan tehtävät koostuvat pääasiassa taloteknisten urakoiden ohjaukseen ja dokumentaation laadintaan liittyvistä tehtävistä. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi aikataulusuunnittelu ja –seuranta, kustannuslaskenta tai hankintojen valmistelu.

Kenelle harjoittelu on tarkoitettu?

Olet talotekniikan opiskelija ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Talotekniikan opintosi ovat hyvässä vauhdissa. Sinulla on jo kokemusta rakennustyömaalta esim. haalariharjoittelijana. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja osaat työskennellä itsenäisesti ja tehokkaasti. Hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojesi ansiosta tulet erinomaisesti toimeen työtovereidesi, yhteistyökumppanien ja asiakkaidemme kanssa.

Mitä SRV tarjoaa harjoittelijalle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, jossa saat sopivan määrän vastuuta. Työskentelet itsenäisesti osana projektitiimiä ja sinulla on oma merkittävä rooli rakennusprojektissa. Mukava työyhteisö tukee oppimistasi ja kehityt huippuammattilaistemme joukossa. Saat käyttöösi nykyaikaiset tietomalliohjelmat sekä muut digitaaliset työkalut.

Kesän aikana tutustut myös muihin SRV:llä työskenteleviin harjoittelijoihin ja pääset verkostoitumaan heidän kanssaan. Huipputyypeille avautuu harjoittelun kautta mahdollisuus kasvaa osaksi SRV:n huippujengiä myös tulevaisuudessa.

Lue lisää ja hae tehtävään keskitetyn hakumme kautta >>