Suunnittelu- insinööriharjoittelu

Mitä suunnitteluinsinööri tekee?

Suunnitteluinsinööriharjoittelijana toimit toimitilahankkeiden suunnittelun johtamisen tukena; työsi voi koostua suunnitelmien läpikäynnistä, tutkimisesta ja kehittämisestä; suunnittelukokouksiin osallistumisesta, erilaisiin työpajoihin osallistumisesta. Voit myös osallistua yhdessä suunnittelupäällikön tukena suunnittelijoiden kartoittamiseen, kilpailuttamisen ja sopimustyöskentelyyn. Pääset myös osallistumaan suunnitteluaikataulujen laadintaan, sekä saatat saada vastuullesi omia itsenäisiä suunnitteluun liittyviä kehittämisen kokonaisuuksia.

Kenelle harjoittelu on tarkoitettu?

Toivoisimme, että olisit jo opintojen loppupuolella, siten että opintoja on jäljellä maks. vuosi tai vaikka vain päättötyö. Koulutustaustaltasi voi olla rakentamisessa tai rakennustekniikassa (DI, AMK, YAMK) tai esimerkiksi arkkitehti. Työotteeltasi olet tarkka ja analyyttinen, kehitysmyönteinen ja omaat asiakaslähtöisen itseohjautuvan toimintatavan.

Mitä SRV tarjoaa harjoittelijalle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, jossa saat sopivan määrän vastuuta. Työskentelet itsenäisesti osana projektitiimiä ja sinulla on oma merkittävä rooli rakennusprojektissa. Mukava työyhteisö tukee oppimistasi ja kehityt huippuammattilaistemme joukossa. Saat käyttöösi nykyaikaiset tietomalliohjelmat sekä muut digitaaliset työkalut.

Kesän aikana tutustut myös muihin SRV:llä työskenteleviin harjoittelijoihin ja pääset verkostoitumaan heidän kanssaan. Huipputyypeille avautuu harjoittelun kautta mahdollisuus kasvaa osaksi SRV:n huippujengiä myös tulevaisuudessa.

Lue lisää ja hae tehtävään keskitetyn hakumme kautta >>