Uuden kodin tyyli täydentyy omilla sisustusvalinnoilla

Asuminen

Uuden kodin tyyli täydentyy omilla sisustusvalinnoilla

Jokaisella meistä on varmasti jossain vaiheessa elämää haaveissa unelmakoti, jossa olisi juuri ne oikeat värit, materiaalit ja varustelutaso. SRV:llä asuntomyynti auttaa asiakkaita saavuttamaan omat asumishaaveensa.

– Panostamme SRV:llä sisustuskonsepteihin ja ammattilaisemme suunnittelevat jokaiseen valmistuvaan asuntoon tasokkaan ja kauniin kokonaisuuden. Tai oikeammin useamman. Jos uudiskohteen hankinnassa on riittävän ajoissa liikkeellä, on valittavana 2-3 asunnon hintaan kuuluvaa eri tyyppistä sisustusvaihtoehtoa. Asiakkaamme ovat kiitelleet näiden valmiiden ratkaisujen helppoutta, koska moni on nykyään muutenkin niin kiireinen, myyntijohtaja Riikka Lohikoski kertoo.

– Suunnittelun lähtökohtana on aina aikaa kestävä laadukas kokonaisuus ja tyyli, joka on yhtenäinen koko huoneistossa. SRV Kodeissa uuden asunnon ostajan apuna on kohteen hyvin tunteva asiakaspalveluvastaava, jonka kanssa voi käydä läpi asuntoon tulevia ratkaisuja. Riikka Lohikosken mukaan uusilla asukkailla on ajoittain myös muutostoiveita.

– Olemme jo vuosia koonneet tietoa asiakkaidemme yksilöllisistä muutostoiveista. Tiedämme, että useimmat toiveet kohdistuvat lattiamateriaaliin, keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Niiden perusteella suunnittelemme useimpia kohteita varten valmiiksi myös tuote-esitteen, jossa on edellä mainittuihin materiaaleihin liittyviä lisämuutoksia valmiiksi hinnoiteltuna.

SRV:n ammattilaiset auttavat luomaan kodista sinun itsesi näköisen. Jos olet uuden asunnon ostajana hyvissä ajoin liikkeellä, voit valmiiksi suunniteltujen vaihtoehtojen lisäksi useimmissa kohteissa teettää asuntoosi rakennusvaiheessa myös muita yksilöllisiä muutostöitä lisämaksusta.

Asumisen tapa ja sen mukana myös toiveet ja maku muuttuvat eri aikoina. Riikka Lohikosken mukaan asumisen toimintoja on jo siirtynyt viime vuosina yhä enemmän oman kodin ulkopuolelle ja yhteiskäytöllisiksi. Pidempään on esimerkiksi ollut havaittavissa asuntokohtaisten saunojen kysynnän väheneminen. Talosaunojen lisäksi myös muut taloyhtiön yhteistilat kuten pesulat ja juhlatilat ovat hänen mukaansa haluttuja. Hän ennakoi samalla jo tulevia asumisen trendejä.

– Myös muut palvelut, kuten yhteiskäyttöautot, ovat yleistymässä. Uusi älyteknologia tulee näkymään kodeissa ennen kaikkea turvallisuutena ja asumisen helppoutena. Esimerkiksi pistorasioita voi etäohjata tai valaistusta säätää puheohjauksella.

– Korona on tuonut työntekemisen kotiin ja se muuttanee myös toiveitamme kodeillemme. Etätyön sujuvuuteen kotona tullaan varmasti kiinnittämään jatkossa enemmän huomiota.

Riikka Lohikoski on työuransa aikana toiminut erilaisissa tehtävissä Suomen suurimmilla asuntorakentajilla. Mikä kodinrakentamisen ammattilaiselle on omassa kodissa tärkeintä?

– Omassa kodissani tärkeintä ovat luonnonvalo ja maisema. Ja totta kai se, että siellä viihtyy.

Jaa sivu

Asuntomyynnin yhteystiedot

Asuntomyynnin yhteystiedot

Autamme sinua löytämään unelmiesi kodin. Ota yhteyttä!

Lue lisää

Samankaltaiset artikkelit