Upeat vuokrattavat toimitilat sijaitsevat Vantaan Piilaaksossa – Tämä alue houkuttelee eri alojen yrityksiä

Toimitilat

Upeat vuokrattavat toimitilat sijaitsevat Vantaan Piilaaksossa – Tämä alue houkuttelee eri alojen yrityksiä

Vantaalla on meneillään useita korkean osaamisen suunnitelmia, ja yrityksille löytyy aina uusia mahdollisuuksia. Vantaan Pressin vuokrattavat toimitilat ovat hyvä valinta yritykselle, joka arvostaa hyvää logistista sijaintia Vantaankoskella ja yhteistyömahdollisuuksia lähiseudun toimijoiden kanssa. Plussaa ovat myös kiinteistön ympäristöystävällisyys ja elinkaariviisaus.

Vantaankosken alueella on positiivista vetovoimaa, jolloin myös vuokrattavia toimitiloja tarvitaan.  Eri alojen yritykset ovat aistineet vetovoiman jo vuosien ajan. Siksi myös SRV rakentaa alueelle uusia toimitiloja toimisto-, tuotanto- ja varastokäyttöön.  

Helsinki-Vantaan lentokenttä on lyhyen matkan päässä, mikä on erityisen hyvä asia kansainvälistä kauppaa tekeville osaajille.

Vantaan Pressissä vuokralla olevat käyttäjät arvostavat sitä, että saavat täysin uuden toimitilan moderneilla ratkaisuilla ja talotekniikalla vieläpä varsin kohtuullisin kustannuksin. 

“Vantaankosken yritysalue on Vantaan Piilaakso”, kertoo Antti Kari, Vantaan kaupungin kiinteistöjohtaja.

Kiinteistöjohtaja perustelee Piilaakso-viittausta sillä, että alueelle on muodostunut korkean teknologian ja osaamisen yritysten aikaansaama positiivinen kierre. Pisimpään alueella on sijainnut esimerkiksi Vaisala aina 1950-luvulta asti. Muita esimerkkejä pitkältä yrityslistalta ovat Murata Finland, Scientific, Thermo Fisher ja AFRY eli entinen Pöyry. Kiinnostavuudesta kertoo osaltaan myös se, että datakeskuksiin sijoittava Hyperco teki äskettäin juuri Vantaankoskella ensimmäisen sijoituksensa. 

Kari kertoo, että Vantaalla on meneillään useita korkean osaamiseen liittyviä suunnitelmia, joista toimijat kertovat, kun aika on oikea.

Vuokrattavien toimitilojen ratkaisut hyödyttävät hyvinvointia, taloudellista arvoa sekä tilojen käyttäjiä, asukkaita ja ympäristöä.

“Positiivinen kierre syntyy, kun saman alan yrityksiä sijoittuu alueelle ja he samalla luovat muidenkin osalta vetovoimaa alueelle. Alueen yrityskenttä elää koko ajan ja aina löytyy mahdollisuuksia sijoittua Vantaalle”, Kari kertoo.

Yhteistyöverkostoista voimaa

Eläväinen alue sopii monenlaisille yrityksille, esimerkiksi it-alan ja kuljetusalan yrityksille, kansainvälisille yrityksille sekä maahantuontifirmoille. Alueelle yrityksiä muiden yritysten lisäksi houkuttelevat erinomaiset liikenneyhteydet. Helsinki-Vantaan lentokenttä on lyhyen matkan päässä, mikä on erityisen hyvä asia kansainvälistä kauppaa tekeville osaajille. Vantaankosken vieressä olevan valtakunnan logistisen suonen eli Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän kautta voidaan matkustaa joka puolelle Suomea. 

Vantaan kaupungin elinkeinopalvelut tukevat useiden eri alojen klustereita eli yhteistyöverkostoja, muun muassa ruokaklusteria ja korkean osaamisen klusteria. Alueelle sijoittuvien uusien yritysten on mahdollista tulla mukaan yhteistyöverkostoon ja saada siten valmiissa verkostossa yhteistyökumppaneita ja löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia. 

Pressin sijainti on ihanteellinen logistisesti, sillä Pressi sijaitsee Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän varrella.

 Tämän lisäksi Vantaan kaupunki auttaa alueella toimivia yrityksiä henkilökunnan kouluttamisessa. 

“Kun Okmetic tuli vuosikymmeniä sitten Vantaalle, toteutimme yhteistyössä ison koulutuskonseptin. Sillä tavalla yritykseen rekrytoidun henkilökunnan osaamisen taso saatiin yrityksen toimintaa tukevaksi. Sama yhteistyö jatkuu, kun tehdasta aletaan laajentaa. Koulutuksessa ja rekrytoinnissa apuna on Vantaan kaupungin ammattiopisto Varia,” Kari kertoo. 

Entä kuunteleeko kaupunki yritysten kehitystoiveita? 

“Yrityskentän kanssa käydään jatkuvaa vuoropuhelua kehitysehdotuksista, esimerkiksi ihan kevyen liikenteen väylistä bussipysäkkeihin ja tontteihin”, Antti Kari sanoo.

 Hän kannustaa yrityksiä käymään kaupungin kanssa keskustelua, mitä yritys tai yrityksen henkilökunta kaipaa alueelle. 

“Näitä toteutetaan aina kun kaupungin resurssit sen sallivat. Suuri osa Vantaan alueesta on yksityisten maanomistajien omistamaa, joten on tärkeää, että maanomistajat ja Vantaan kaupunki tekevät tiivistä yhteistyötä,” Kari kuvailee. 

Vastuulliset tilat yrityksellesi 

Toimitilan valinta Pressistä on yritykselle ilmastoteko. Pressi Smart Premises on ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia yrityksellenne vastuulliset tilat Vantaalta. SRV luo uutta elinkaariviisasta todellisuutta sukupolviksi eteenpäin: vuokrattavien toimitilojen ratkaisut hyödyttävät hyvinvointia, taloudellista arvoa sekä tilojen käyttäjiä, asukkaita ja ympäristöä.   

Positiivinen kierre syntyy, kun saman alan yrityksiä sijoittuu alueelle ja he samalla luovat muidenkin osalta vetovoimaa alueelle.

Kun vuokrattava toimitila on vasta suunnitteilla tai rakenteilla, sinulla ja yritykselläsi on mahdollisuus vaikuttaa pohjaratkaisuihin ja tilojen kokoon. SRV kuuntelee asiakkaidensa toiveita ja räätälöi tarvittaessa juuri teille sopivat tilat. Olisiko mukavaa päästä juuri itselle rakennettuihin tiloihin, joissa kukaan muu ei ole vielä ollut?  

Pressi pähkinänkuoressa

  • Vantaan Pressi Smart Premises koostuu kolmesta talosta: A, B ja C. C-talo valmistui vuonna 2019 ja vuokrattiin täyteen. B-talo valmistui marraskuun alussa, ja sen jäljellä olevat toimistotilat ovat vuokrattavissa nyt. 
  • A-talo on suunnitteilla. Jos yrityksesi toimitilatarve häämöttää vasta tulevaisuudessa, sinun kannattaa aloittaa tilojen räätälöinti nyt SRV:n kanssa. 
  • Pressiin on helppo saapua sekä autolla että julkisilla. Kehäradan juna-asema ja bussipysäkit ovat lähellä, ja lentokentälle pääset noin kymmenessä minuutissa. 
  • Sijainti on ihanteellinen myös logistisesti, sillä Pressi sijaitsee Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän varrella. 
  •  Pressissä on kehuttu lounasravintola: Food & Co -ravintola tarjoilee lounasta sekä kahvilapalveluita. Alueella on myös vehreää luontoa ja kauniita historiallisia koskimaisemia. 
Vantaan Pressi Smart Premises koostuu kolmesta talosta: A, B ja C. C-talo valmistui vuonna 2019 ja vuokrattiin täyteen. B-talo valmistuu marraskuun alussa ja sen jäljellä olevat toimistotilat ovat vuokrattavissa nyt.

Jaa sivu

Yrityksellesi tilat Pressistä?

Yrityksellesi tilat Pressistä?

Valitse Vantaan Pressin B-talosta sinun yrityksesi koolle sopivat toimitilat! Se voi olla mitä tahansa 175 ja 1600 neliömetrin väliltä. Yhdessä kerroksessa on noin 1000 neliömetriä. Vielä suunnitteilla olevan A-talon kohdalla vuokrattavia tiloja on hyvin monipuolisesti sekä pienemmille että suuremmille yrityksille. Toimitilat ovat vuokrattavissa syksystä 2022 alkaen. 

Tutustu Pressiin

Samankaltaiset artikkelit