Päivitä toimitilasi vastaamaan muuttunutta tarvetta

Toimitilat

Päivitä toimitilasi vastaamaan muuttunutta tarvetta

”Vastaako vanha toimitila enää muuttunutta tarvetta?” on kysymys, jota monet yritykset joutuvat pohtimaan. Ratkaisu muuttuneeseen tilanteeseen voi olla uudiskohteen valinta. Kun yritys valitsee uudiskohteen, voi tiloista räätälöidä juuri omalle organisaatiolle sopivat ja oikean kokoiset. Yksi uudiskohteista on Vantaankosken Pressi.

Toimitilojen päivitys muuttuneeseen tarpeeseen

Tilojen tarve on muuttunut, ja monet yritykset pohtivat nyt tilojen päivittämistä vastaamaan uutta tarvetta. Tilojen suunnittelu vastaamaan oman organisaation tarpeita onnistuu parhaiten valitsemalla uudiskohde. Kun kohde on vasta suunnitteilla tai rakenteilla, käyttäjällä on mahdollisuus vaikuttaa pohjaratkaisuihin ja tilojen kokoon. Mitä aikaisemmassa vaiheessa käyttäjä tulee mukaan, sitä paremmat mahdollisuudet on suunnitella juuri omalle yritykselle sopiva toimitila.

Yksi uudiskohteista on Vantaalle rakennettava toimitilakokonaisuus Pressi Smart Premises. Pressin sijainti on Vantaankosken juna-aseman läheisyydessä, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän risteyksessä. Sijainti on optimaalinen autoilijoille, julkiselle liikenteelle, logistiikalle ja myös lentokenttä on lähellä. Pressi koostuu kolmesta toimistotalosta, joissa on vuokrattavia toimistotiloja sekä pienimuotoista tuotanto- ja varastotilaa. Ensimmäinen toimistotalo valmistui vuonna 2019 ja on täyteen vuokrattu. Seuraava toimistotalo valmistuu lokakuussa 2022 ja sen tilojen vuokraus on parhaillaan käynnissä. Kolmas talo on suunnitteilla ja valmistuu arviolta  vuoden 2023 lopussa.

Pressissä asustaa etenkin teknologia-alan yrityksiä. Nykyisiä vuokralaisia ovat mm.:

  • Otis (maailman johtava hissien ja liukuportaiden valmistaja, asentaja ja huoltaja)
  • Anticimex (Suomen suurin tuholaistorjunta-alan palveluntarjoaja)
  • Arme (johtava suomalainen palvelu- ja urakointiyhtiö, joka tarjoaa teollisuudelle eristys- ja telinerakentamispalveluita)
  • Carrier (lämmitys-, ilmanvaihto-, mukavuusilmastointi- ja kylmäjärjestelmien, taloautomaatio-, palo- ja turvajärjestelmien johtava toimittaja)
  • Sajucon (suomalainen rakennus- ja kiinteistöalan perhekonserni)
  • Emerson Process Management, OPEN POS Finland ja 10Duke Software (automaatio- ja ohjelmistoratkaisujen sekä etäteknologian yritykset)
  • HUS Logistiikka (logistiikkapalvelut)

Syksyllä 2022 valmistuvaan Pressin toimistotaloon on muuttamassa myös Stanley Security. Stanley Security, Stanley Black & Deckerin divisioona, on integroitujen turvallisuus-, terveysratkaisuiden ja -palveluiden globaali toimittaja. Osana Stanley Black & Decker -perhettä he ovat toinen maailman suurimmista turvallisuusyrityksistä yli 5000 työntekijällä ja 200 toimistolla ympäri maailmaa. Stanleyn tavoite on olla maailman suojelijoiden luotettu toimija suunnittelemalla, asentamalla, valvomalla ja huoltamalla integroituja turvallisuusratkaisuja.

Myös pakkausalaan erikoistunut Mercamer Oy rakennuttaa uudet toimitilansa Pressiin. Lue tästä, miksi Mercamer päätyi valitsemaan toimitilakseen juuri Pressin: www.srv.fi/stories/mercamer-valitsi-uudeksi-toimitilakseen-vantaan-pressin

Vuokrattavaa toimitilaa

Pressin tulevat toimitilat ovat vuokrattavissa nyt. Tilakoon voi valita oman yrityksen tarpeeseen alkaen 175 m2 toimistotiloista. Yhdessä kerroksessa on vuokrattavaa toimistotilaa noin 1.000 m2 ja se on mahdollista vuokrata kokonaan tai jakaa useammalle käyttäjälle. Tiloja on vapaana 3., 4. ja 5. kerroksissa. Pohjakuvat ja Pressin vapaat tilat löytyvät täältä.

Pressin tilat rakennetaan täyttämään LEED Gold -ympäristösertifikaatin laatukriteerit, jotka on kehitetty mittaristoksi uuden sukupolven ekorakennuksille. Pressi on elinkaariviisas ja energiatehokas vaihtoehto, joka on toimitilavalintana yritykselle ympäristöteko. Lue lisää Pressin talotekniikasta ja elinkaariviisaista ratkaisuista tästä.

Sopisiko Pressi juuri teidän yrityksellenne? Lue lisää Pressistä tästä.

Jaa sivu

Pressi – monimuotoista toimitilaa

Pressi – monimuotoista toimitilaa

Vastuulliseksi suunniteltu Pressi Smart Premises sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaankoskella. B-talo on valmistunut 10/2022.

Kysy vapaista tiloista

Kiinnostuitko Pressistä? Kysy lisää meiltä:

Juha-Matti Kiiski

Juha-Matti Kiiski

Asiakkuuspäällikkö

juha-matti.kiiski@srv.fi040 084 1213
Ota yhteyttä

Samankaltaiset artikkelit