Toimitilavalinnalla parasta työntekijäkokemusta

Toimitilat

Toimitilavalinnalla parasta työntekijäkokemusta

Toimitilasta on tullut oleellinen osa yrityksen vetovoimaa niin asiakkaille kuin työntekijöillekin. Enää ei ole samantekevää millaisessa toimistossa yritys toimii, vaan alan parhaita osaajia houkutellaan parhailla toimitiloilla. Toimitila on työväline siinä missä muutkin, ja toimitilavalinnalla on suora yhteys henkilöstön viihtyvyyteen, motivaatioon ja tuottavuuteen.

Haluatko tarjota parasta työntekijäkokemusta?

Asiakaskokemuksen merkityksestä on puhuttu pitkään. Nyt edelläkävijäyritykset ovat havahtuneet miettimään myös työntekijäkokemusta. Enää ei mietitä pelkästään sitä, mitä työntekijä voi tarjota yritykselle vaan myös toisinpäin. Tarjoaako yritys työntekijälleen parhaan mahdollisen työntekijäkokemuksen? Halutaanko meillä olla töissä ja ovatko osaajamme motivoituneita antamaan meille parasta osaamistaan?

Kun työntekijäkokemusta mitataan, myös ihmisten tyytyväisyydestä toimistoon tulee tärkeä mittari. Viihtyykö työntekijä paikassa, jossa hän viettää merkittävän osan elämästään? Onko toimisto sellainen, joka ruokkii motivaatiota, kommunikaatiota ja vireyttä? Auttaako tähän kokisautomaatti keittiön nurkassa?

Tärkeintä on, että tilat toimivat.

Aistien altistamien positiivisella tavalla pitää aivot käynnissä. Miellyttävät, inspiroivat näkymät työpisteeltä, sekä työpisteiden muuntojoustavuus ovat niitä asioita, jotka puhuttavat toimitilojen käyttäjiä. Yksikään työpäivä ei ole samanlainen; miksi työpisteen siis pitäisi olla aina se harmaalla sermillä lokeroitu avokonttorin kiintopiste?

Alan parhaiden osaajien houkuttelu hyvällä toimitilalla

Monella toimialalla työpaikan viihtyisyydestä on tullut tärkeä keino kilpailla parhaista työntekijöistä. Tällöin myös työpaikan ympäristö voi vaikuttaa merkittävästi. Onko työpaikalle helppo ja nopea tulla, onko työpaikalle tultaessa tai lähtiessä lähistössä riittävästi palveluja, jotta työntekijän on helppo hoitaa päivittäiset asiat tai vaikkapa harrastukset. Onko työympäristön lähellä luontoa, puistoja tai viheralueita?

Ja ehkäpä se kaikkein tärkein, mutta vaikeasti mitattava: Minkälaisen mielikuvan toimitila antaa yrityksestä? Sekä työntekijälle että asiakkaille. Voiko toimitila vaikuttaa mielikuvaan koko yrityksestä? Parhaimmillaan toimitilalla voi olla selvää vetovoimaa. Tuonne halutaan mennä töihin tai tuolla halutaan asioida. Joka päivä.

Toimitila työvälineenä

Toimitila on yrityksen yksi tärkeimmistä työvälineistä. Niissä on eroja samalla tavalla kuin muissakin työkaluissa. Ja vain huippuvälineillä voi tehdä huipputulosta.

Työympäristöön ja omiin toimitiloihin kannattaa siis panostaa. Se on sijoitus, jolta voi odottaa vastinetta. Monella toimialalla kasvu syntyy parhaista osaajista, joten työympäristöllä on menestyksen kannalta keskeinen merkitys.

Maailmanluokan toimitilaa pilvenpiirtäjässä

Kalasatamaan rakennetaan Suomen ensimmäisiä pilvenpiirtäjiä. Yksi Kalasataman torneista, Kalasataman Horisontti, rakennetaan vuokrattaviksi toimistotiloiksi. Horisontti kohoaa yli 100 metrin korkeuteen, ja sen toimistotiloista on merinäköala. Horisontti tulee olemaan ainutlaatuinen paikka tehdä töitä!

Kalasataman pilvenpiirtäjät, ympäröivä meri ja näköala koko Helsingin ylle muodostavat hyvälle toimitilalle puitteet, jossa on tavallista helpompi inspiroitua. Inspiroiva työympäristö parantaa tutkitusti työmotivaatiota, työn laatua ja sitä kautta koko yrityksen tulosta. Pilvenpiirtäjässä ajatuksilla on tilaa lentää. Toimistojen kuutiomaiset pohjaratkaisut antavat mahdollisuuden satunnaisten kohtaamisten synnylle ja koko ympäröivä alue ruokkii uuden luomista ja tekemistä. Tästä ei työympäristö Suomessa enää parane.

Toimitilaa Kalasataman Horisontista

Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä, Kalasataman Horisontti, tulee rakentumaan Kalasataman ytimeen vuonna 2023 ja sen toimistotilojen vuokraus on jo käynnissä. Lue lisää, miten Kalasataman Horisontti voi palvella yrityksesi kasvutarinaa ja ota yhteyttä meihin. Suunnitellaan yhdessä yrityksesi askelmerkit huipulle!

Jaa sivu

Kalasataman Horisontti

Kalasataman Horisontti

Horisontti on Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä. 26-kerroksinen Horisontti kohoaa 111 metrin korkeuteen ja sen toimistotiloista on mahtavat merinäkymät. Kulkuyhteydet autolla tai julkisilla ovat erinomaiset, ja alakerrassa sijaitsee kauppakeskuksen monipuoliset palvelut.

Tutustu kohteeseen

Lisätietoja:

Ota yhteyttä

Samankaltaiset artikkelit