Toimitilakohde Vantaan Pressi laajenee

Toimitilat

Toimitilakohde Vantaan Pressi laajenee

Vantaalla sijaitseva toimitilakohde Pressi laajenee: Pressin seuraava toimistorakennus on juuri myyty sijoittajalle ja sen rakentaminen alkaa kesäkuussa 2021. Kohde valmistuu syksyllä 2022 ja sen toimitilat ovat vuokrattavissa nyt. Pressistä tekee erityisen sen suunnittelussa ja talotekniikassa huomioitu energiatehokkuus ja elinkaariviisaus.

Onko yrityksessänne jo huomioitu tulevaisuuden toimitilatarpeet? Kun korona-aika päättyy, on myös toimitilojen tarve erilainen kuin ennen. Vantaankoskella sijaitsevan toimitilakohde Pressin pohja taipuu uusiin vaatimuksiin mitä työnteko asettaa, ja sitä voidaan hyödyntää muuntojoustavaksi monitilatoimistoksi.

SRV on tehnyt toukokuussa 2021 sopimuksen Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:n kanssa Pressi Smart Premises -kokonaisuuden toisena rakennettavan B-talon myynnistä. Rakennustyöt Vantaankoskella käynnistyvät kesäkuussa ja uusi toimistorakennus valmistuu syksyllä 2022. Kohteen toimitilat ovat vuokrattavissa nyt! Pressi tarjoaa muuntojoustavia toimistotiloja sekä tiloja pienimuotoiseen tuotanto-, varasto- tai logistiikkatoimintaan.

Logistisesti hyvä sijainti Vantaankoskella

Pressi sijaitsee nopeasti kehittyvällä Vantaankosken alueella logistisesti erinomaisesti Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän varressa lähellä lentokenttää. Pressi on vain kävelymatkan päässä Vantaankosken juna-asemasta, ja toimistolle pääsee näppärästi vaikka polkupyörällä. Myös autoilijoille sijainti on ihanteellinen: Kohde sijaitsee keskeisten väylien solmukohdassa. Parkkipaikkaa ei tarvitse erikseen etsiä. Tarjolla on myös sähköautojen latauspisteitä.

Energiatehokas ja elinkaariviisas kohde

Pressin suunnittelussa ja toteutuksessa käytetään energiaa säästäviä innovaatioita, kuten energiakentäksi räätälöityä maalämpöjärjestelmää. Tilat rakennetaan täyttämään LEED Gold -tason ympäristösertifikaatin laatukriteerit, jotka on kehitetty viitekehykseksi ja mittaristoksi uuden sukupolven ekorakennuksille.

Yritys voi monin tavoin tehdä vastuullisia valintoja, mutta toimitilojen kohdalla käyttäjän voi olla vaikea vaikuttaa, ellei kiinteistöä ole alusta lähtien suunniteltu vastuulliseksi. Pressi tarjoaa kuitenkin yrityksille entistä helpomman ja mukavamman vaihtoehdon toimia vastuullisesti ja luontoa säästäen, sillä elinkaariviisaus on otettu huomioon jo kohteen suunnitteluvaiheessa.

Sijainti ja elinkaariviisaus vaikuttivat myös sijoittajan ostopäätökseen:

”Pressin sijainti kehittyvällä alueella ja liikenteen solmukohdassa vahvistaa Tallbergin kiinteistöportfoliota ja luo erinomaiset olosuhteet palvella toimistoasiakkaitamme entistä paremmin uudessa kiinteistössä. Pressin energiatehokkuudella ja uusiutuvan energian hyödyntämisellä oli myös merkittävä painoarvo kaupan syntymisessä. Olemme havainneet, että nykyaikaisissa, energiatehokkaissa ja teknisesti hyvin toimivissa kiinteistöissä on myös tyytyväisimmät asiakkaat”, kertoo toimitusjohtaja Timo Valtonen Julius Tallberg-Kiinteistöistä.

Pressin toimitilat vuokrattavissa nyt

Pressi Smart Premises -kokonaisuus tulee muodostumaan kolmesta viisikerroksisesta toimistorakennuksesta. Nyt rakennettavan toisen rakennuksen vuokrattavat tilat ovat laajuudeltaan noin 5200 m2. Kaupan kohteena olevaan B-taloon sijoittuu kansainvälisiä yrityksiä, kuten Mercamer Oy.  Rakennuksen vuokrausaste on tällä hetkellä jo 60 % ja lopputiloista on useita neuvotteluja käynnissä. Tilojen vuokraamisessa kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä!

Pressissä sijaitsee mm. teknologia-alan yrityksiä. Olisiko Pressi sopiva toimitilakohde myös sinun yrityksellesi? Lue lisää Pressin toimitiloista tästä: www.srv.fi/toimitilat/pressi

Jaa sivu

Pressi – monimuotoista toimitilaa

Pressi – monimuotoista toimitilaa

Vastuulliseksi suunniteltu Pressi Smart Premises sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaankoskella. B-talo on valmistunut 10/2022.

Kysy vapaista tiloista

Kerromme mielellämme lisää vapaista toimitiloista:

Juha-Matti Kiiski

Juha-Matti Kiiski

Asiakkuuspäällikkö

juha-matti.kiiski@srv.fi040 084 1213
Ota yhteyttä

Samankaltaiset artikkelit