Toimisto-, tuotanto- ja varastotilaa saman katon alla? Pressissä se onnistuu.

Kaupunkien kehittäjä

Toimisto-, tuotanto- ja varastotilaa saman katon alla? Pressissä se onnistuu.

Pressi on tulevaisuuden työympäristö kehittyvällä Vantaankoskella. Hämeenlinnanväylän ja Kehä III:n väliselle yritysalueelle nousee seuraavan vuoden aikana ainutlaatuinen yhdistelmä toimisto-, tuotanto- ja varastotiloja saman katon alla.

SRV:n rakennuttama Pressi koostuu kolmesta toisiinsa liitetystä kiinteistöstä, josta ensimmäisen vaiheen rakennustyöt ovat käynnistymässä. Ensimmäiset Pressin vuokralaiset pääsevät muuttopuuhiin 1.1.2019. Yksi tulevista pressiläisistä on Finn-ID, joka on RFID-teknologiaan pohjautuvien ratkaisujen toteuttaja.

Pressissä palaset loksahtavat paikoilleen

Pressi on suunniteltu siten, että yhteen kiinteistöön on mahdollista sijoittaa toimistotilaa, kevyttä tuotantoa, laboratorio, huoltotiloja tai vaikka edustava showroom.

Ensimmäinen kerros on viisi metriä korkeaa tilaa, jonka ilmavuus ja avoimuus mahdollistavat näyttäviä toimitilaratkaisuja. Katutasolta on hissiyhteys joustavasti muunneltaviin toimistotiloihin. Toimistokerrokset ovat pinta-alaltaan noin tuhannen neliön luokkaa. Moderni talotekniikka on sijoitettu kerroksissa keskialueelle, joten ympäröivää tilaa on mahdollista muokata esimerkiksi ilmastoinnin häiriintymättä.

Sujuvat liikenneyhteydet ovat rahanarvoinen hyöty

Pressin sijainti ei juuri voisi olla keskeisempi. Vierestä kulkee Hämeenlinnanväylä ja Kehä III, joten espoolaiset ja vantaalaiset voivat sulassa sovussa unohtaa kädenväännön työpaikan reilusta sijainnista. Myös julkisen liikenteen yhteydet ovat kiitettävät: kehäradan Vantaankosken-pysäkille on vain 500 metrin kävelymatka. Ja lentokentälle on täältä 10 minuutin ajo- tai junamatka.

Vantaan kaupunki panostaa tällä hetkellä voimakkaasti Vantaankosken kehitystyöhön, ja entinen päätepysäkki on saanut uuden elämän. Vantaankosken 3600 työpaikkaa on tarkoitus tuplata lähivuosina, joten alueelle on suunnitteilla toimitilakiinteistöjen lisäksi runsaasti uusia palveluita. Myös Pressi vastaa kysyntään tarjoamalla kaikillle avoimen ravintolan.

Työympäristösuunnittelu kirkastaa tavoitteet

Haaveiletko monitilaratkaisusta, mutta näet samaan aikaan painajaisia kiinteistä ja vapaavalintaisista työpisteistä taistelevasta henkilöstöstä? Tarjoamme Pressin vuokralaisille työympäristösuunnittelua, jonka perusteella yritys saa parhaan yhdistelmän monitilatoimistoa, kohtaamistiloja, hiljaisia tiloja, keskittymistiloja ja jaettuja työpisteitä.

Suunnittelu etenee neljässä vaiheessa, joissa jokaisessa on oma roolinsa niin henkilöstölle kuin johdolle. Määrittelemme yhdessä tarvittavat työtilat ja -pisteet. Tulokset ovat olleet erinomaisia, ja olemme yhdessä vuokralaisten kanssa löytäneet ratkaisuja mm. kuppikuntien sekoittamiseksi ja eri kerroksissa työskentelevien tiimien lähentämiseksi.

Jaa sivu

Pressi – monimuotoista toimitilaa

Pressi – monimuotoista toimitilaa

Vastuulliseksi suunniteltu Pressi Smart Premises sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaankoskella. B-talo on valmistunut 10/2022.

Kysy vapaista tiloista

Ota yhteyttä

Lue lisää aiheesta

Samankaltaiset artikkelit