Tikkurila tarjoaa loistavat harrastusmahdollisuudet

Asuminen

Tikkurila tarjoaa loistavat harrastusmahdollisuudet

Voimakkaasti kasvavasta ja kehittyvästä Tikkurilasta löytyy monipuoliset puitteet liikuntaan ja vapaa-aikaan. Tikkurilan harrastusmahdollisuudet kutsuvat viihtymään – vastapainoa arjen kiireisiin tuo virkistymishetki luonnon äärellä tai vaikkapa ilta ystävien kanssa keilaradalla.

Uimahalli, urheilutalo, kaksi jäähallia, keilahalli, biljardisali ja lukuisia ulkokenttiä. Tämä kaikki löytyy Itä-Vantaan suurimmasta liikuntakeskittymästä Tikkurilan urheilupuistosta. Lajivalikoima kattaa uinnin ja muiden vesiurheilulajien lisäksi esimerkiksi jääkiekon ja muut jäälajit, salibandyn, jalkapallon, kori-, lento- ja käsipallon, keilailun, painin ja muut kamppailulajit sekä biljardin. Monipuolinen harrastuskeidas sijaitsee kävelyetäisyydellä Tikkurilan asemalta ja Tikkurilan keskustasta, josta itsestäänkin löytyy harrastusmahdollisuuksia moneen makuun, kuntosalikeskuksista tanssi- ja joogastudioihin.

Sympaattisesta uimahallista löytyy kaikki tarvittava

Uimahalli on lämmin ja kotoisa, ja palvelualtis henkilökunta luo kävijälle tervetulleen olon heti vierailun alkumetreiltä. Pari vuotta sitten remontissa uudistuneet puku-, pesu- ja saunatilat ovat siistit ja tilavat. 50 metrin altaassa uinti luistaa, sillä remontissa veden virtaamiseen kiinnitettiin uudella tavalla huomiota. Kuusirataisen 50 metrin altaan lisäksi uimahallista löytyy opetus- ja uimahyppyallas. Uinnin ja saunan jälkeen uimahallin kahviossa maistuu itse koottu salaatti tai vaikkapa kahvikupillinen. Uimahallissa on myös kuntosali, joten kuntosalitreenin yhdistäminen uintiin onnistuu vaivatta.

Rahoittava retki luontoon

Koivuhaan puulajipuiston monipuolinen lajisto herää kukoistukseen toukokuussa.

Monimuotoinen luonto ei välttämättä tule urbaanista Tikkurilasta ensimmäisenä mieleen alueeseen perehtymättömälle ohikulkijalle. Tikkurilan alueen luonto tarjoaa kuitenkin otollisen ympäristön lenkkeilyyn, retkeilyyn ja rauhoittumiseen. Jokivarren viihtyisten ulkoilumaastojen lisäksi esimerkiksi Kalkkikallion laki ja etelärinne Kuninkaalassa sekä Simonsillan metsä ja Simonkyläntien etelänpuoleinen puronvarsi kutsuvat juoksulenkille tai kävelyretkelle monimuotoisen luonnon äärelle.

Koivuhaan arboretumissa eli puulajipuistossa pääset tutustumaan eri kasvilajeihin: arboretumiin on istutettu yhteensä noin 150 puuvartista kasvilajia, lisäksi luonnostaan siellä esiintyy noin 20 lajia. Puisto on osa Tikkurilan noin neliökilometrin laajuista keskuspuistoa, jonka levähdysalueella nautit retkieväät linnunlaulua kuunnellen.

Puulajipuisto on myös lintujen koti.

Tikkurila on ehdottomasti asumisen arvoinen kaupunkikeskus, jonka harrastusmahdollisuuksiin ja luontokohteisiin kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin. Tikkurilassa hyvinvoinnista huolehtiminen ja arjen kiireistä palautuminen on vaivatonta.

Jaa sivu

Vantaan Tikkurilan uudiskohteet ovat keskellä elinvoimaista kaupunkikeskusta

Vantaan Tikkurilan uudiskohteet ovat keskellä elinvoimaista kaupunkikeskusta

Tikkurilassa on useita viihtyisiä kaupunkikortteleita kivijalkakauppoineen. Alueella on uusia palveluja ja junarata vie hetkessä Helsingin keskustaan.

Tikkurila

Samankaltaiset artikkelit