Tampereen Kansi palkittiin merkittävänä infrarakentamisen hankkeena Pirkanmaalla

Kaupunkien kehittäjä

Tampereen Kansi palkittiin merkittävänä infrarakentamisen hankkeena Pirkanmaalla

Tampereen Kansi sai Pirkanmaan alueen Y-teko 2018 -tunnustuksen Pirkanmaan maarakennuspäivässä 15.1.2019. Palkinnon perusteluita ovat Tampereen Kannen myönteiset vaikutukset Tampereen kaupungille ja hankkeen taloudellinen merkittävyys.

Tampereen Kansi on merkittävä radan päälle rakennettava kokonaisuus, joka yhdistää keskustan osat toisiinsa. Hanke on taloudellisesti merkittävä paitsi Pirkanmaalla myös valtakunnallisesti.

Palkinnon ottivat vastaan SRV:n projektijohtaja Rauno Kulmala sekä Kreaten Sillanrakentaminen ja -korjausyksikön johtaja Sami Rantala.

– Haluan kiittää Pirkanmaan yhdyskuntatekniikan yhteistyöryhmää. On ollut hienoa olla rakentamassa Tampereen Kantta ja olen iloinen, että olemme saaneet huippuammattilaisen rakentamaan meidän kanssamme. Työ on ollut mielenkiintoista ja vaativaa rakentamista radan päällä ja porapaalujen keskellä haastavine betonirakenteineen ja asennuksineen, Rauno Kulmala kiittelee.

– Tämä on hieno tunnustus hankkeelle ja toteuttajille. Lähdimme jo hankekehitysvaiheessa kumppanuuspohjalta eteenpäin. Olemme ideoineet ratkaisuja ja miettineet toteutustapaa kirjaimellisestikin tiukassa välissä, Sami Rantala valottaa hyvin sujunutta yhteistyötä ja haastavaa rakennuskohdetta.

Kuvassa vasemmalta palkinnon luovuttanut Jouni Turunen A-Insinööreiltä, Rauno Kulmala SRV:ltä, Sami Rantala Kreatelta sekä Ari Virtanen Pirkanmaan yhdyskuntatekniikan yhteistyöryhmästä.

Pirkanmaan yhdyskuntatekniikan yhteistyöryhmä on vuodesta 2008 asti palkinnut merkittävän infra-alaan liittyvän kohteen tai aiheen Pirkanmaalla.

Jaa sivu

Samankaltaiset artikkelit