Sisusta itsesi näköinen parveke

Asuminen

Sisusta itsesi näköinen parveke

Uusien kerrostaloasuntojen parvekkeet ja viherhuoneet tarjoavat tilaa sisustajalle kuten tyhjä kangas maalarille tai valkoinen paperiarkki sisustajalle. Periaatteessa kaikki on mahdollista, tarvitaan vain oma näkemys ja tahto toimia.

Ajatuksella ja paneutumisella ennen niin tyhjästä ja turhastakin parvekkeesta voi tulla koko kodin kaunein ja viihtyisin paikka.

Parveketta ei ole korvamerkattu

Kaikilla kodin tiloilla on yleensä selvä käyttötarkoitus. Makuuhuoneessa nukutaan, keittiössä kokataan, olohuoneessa oleillaan, siellä on oltava sohva ja televisio.

Parveke tarjoaa tähän virkistävän poikkeuksen. Se on kodin tiloista kaikkein vapain. Siellä voi tehdä mitä haluaa. Siitä voi rakentaa viherpeukalon paratiisin, mukavan lukunurkkauksen, kahvittelupaikan, kuntoilunurkkauksen tai vaikka etätyöpisteen lämpimille vuodenajoille.

Myös ympärivuorokautiseen käyttöön

Uuden kerrostalon ostaja saa parvekkeensa yleensä valmiiksi lasitettuna. Tämä lisää parvekkeen käyttömahdollisuuksia huomattavasti. Talvipakkasillakin lasitetun parvekkeen lämpötila ei mene pakkasen puolelle ja mukavuuslämpöä on helposti saatavissa muun muassa infrapunalämmittimien avulla.

Jaa sivu

Ennakkomarkkinoinnissa Helsingin Kokardi

Ennakkomarkkinoinnissa Helsingin Kokardi

Itä-Pasilaan rakentuu koteja, joiden sijainti on suorastaan päihittämätön: Ympäristö yllättää vehreydellään, palvelut ovat aivan omaa luokkaansa ja julkinen liikenne kulkee jokaiseen ilmansuuntaan vuorokauden ympäri. Varaa oma uusi kotisi!

Lue lisää

Samankaltaiset artikkelit