Saammeko esitellä: REDIn Loki!

Kaupunkien kehittäjä

Saammeko esitellä: REDIn Loki!

High on Life. Olemme suunnitelleet Suomen ensimmäisen toimitilatornin urbaaneille ja kasvaville toimijoille, jotka haluavat nousta muiden yläpuolelle. Lokissa työnteko saa aivan erityisen identiteetin.

Olemme Jenita ja Leena, ja vastaamme REDIn toimitilatornin tilojen vuokraamisesta. Uudenlaista kaupunkikulttuuria luova REDI ja toimitilatorni Loki ovat kansainvälisessä mittakaavassa jotain niin ainutlaatuista, että olemme hädin tuskin malttaneet pitää suumme supussa tähän asti. Mutta nyt suunnitelmat ovat niin pitkälle, että pääsemme esittelemään ensimmäisiä makupaloja Suomen tämän hetken mielenkiintoisimmista toimitiloista.

Lokin on tarkoitus valmistua vuoden 2020 lopulla. Rakennustyöt alkavat arviolta vuoden 2018 lopulla, ja torni nousee suoraan kauppakeskus REDIn yhteyteen. Kaikkia torneja yhdistää viherpihakansi, ja kannen alapuolella sijaitsee kauppakeskus. Toimitilakäyttöön rakennetaan noin 20 kerrosta sisältäen penthouse-kerrokset joko toimitila- tai esimerkiksi huoneistohotellikäyttöön. Kerrokset ovat pinta-alaltaan 450m2, ja mitä aikaisemmassa vaiheessa varaat omat tilasi, sitä enemmän pääset vaikuttamaan lopputulokseen. On esimerkiksi teknisesti täysin mahdollista puhkaista välipohjia yhtenäisen tilan luomiseksi.

Lokin näyttävä arkkitehtuuri kunnioittaa Kalasataman henkeä ja ammentaa inspiraatiota niin menneiltä teollisuusajoilta kuin luonnosta ja merestä. Ulkoseinät ovat lasia, joten valo ja kaupungin syke virtaavat sisään. Lokin modernit toimitilat ovat jo itsessään esteettisen energisoivia, mutta lisäboostia saat pysähtymällä hetkeksi ikkunan ääreen. Samaan näkymään mahtuvat niin kaupungin vilinä kuin rauhoittava merimaisema.

Meillä on Lokissa jo oma suosikkimme: 24. kerroksen näköalaravintola, joka on avoinna kaikille kaupunkilaisille. Kyydin ravintolaan tarjoaa lasiseinäinen maisemahissi, joka sinkauttaa korkeuksiin viiden metrin sekuntivauhdilla. Jos viihdyt paremmin jalat maassa, REDIn kauppakeskuksesta löytyy valinnanvaraa 38 ravintolan ja kahvilan verran.

Loki on keskellä kaikkea, sinne on helppo tulla ja sieltä on helppo lähteä. Kun Kalasataman metroasema avattiin vuonna 2007, alue oli vielä varsin tuntematon saareke Sörnäisten ja Kulosaaren välissä. Kymmenessä vuodessa sijainti on kehittynyt strategiseksi solmukohdaksi itäisen kantakaupungin nosteessa.

Joutomaana ja teollisuusalueena tarinansa aloittanut kaupunginosa on kokenut todellisen mullistuksen, mutta SRV:n sydämen asia on ollut säilyttää alkuperäinen henki. Kuvailisimme sitä yhdistelmäksi rouheutta, monimuotoisuutta ja sellaista trendikkyyttä, joka kumpuaa siitä että uskaltaa olla oma itsensä.

Toimikoon tämä alkupuheena Lokin tarinassa. Kerromme mielellämme lisää vuokrattavista tiloista ja mahdollisuuksista toteuttaa niissä yrityksenne unelmia. Muistutamme, että REDIin nousevasta 8 huippumodernista tornirakennusta vain yhteen tulee toimitiloja. Tämä on siis upea, mutta ainoa tilaisuus siirtää toimitilasi REDIin.

Share page

Ota yhteyttä

Jenita Kokkoniemi

Jenita Kokkoniemi

Asiakkuusjohtaja

jenita.kokkoniemi@srv.fi044 527 0870