Pressin Food & Co -konseptin ravintola on kaikille avoin lounaspaikka ja co-working-tila

Toimitilat

Pressin Food & Co -konseptin ravintola on kaikille avoin lounaspaikka ja co-working-tila

7000 lounasreseptiä, grilli ja aamupalaa nälkäisille työmatkapyöräilijöille. Fazer Food Services -yksikössä tiedetään, mistä on hyvät henkilöstöravintolat tehty. Pressiin tulevan uuden Food & Co -konseptin mukaisen ravintolan palveluita tuotetaan entistä kohdennetummin ja asiakkaiden toiveet huomioon ottaen.

– Keskitymme asiakaskokemukseen ja räätälöimme ravintolakonseptejamme kohderyhmän mukaan. Kokonaan uuden ravintolan suunnitteluvaiheessa otamme huomioon kaiken tiedon, joka meillä jo on. Pressiin on esimerkiksi tulossa pyöräparkkeja. Olemme huomanneet, että työmatkapyöräilijät nauttivat mielellään aamiaista perillä. Puuroakaan ei siis Pressissä unohdeta, lupaa myyntipäällikkö Martta Vuorilehto.

Asiakkuuspäällikkö Carita Simolin on käynyt paikalla, kun tulevan ravintolan kohdalla kasvoi vielä kevään vihreää nurmikkoa. Tilalle nousee kuitenkin maaliskuuhun 2019 mennessä noin 120 asiakaspaikan valoisa ja viihtyisä ravintola, jossa hyvä palvelu ja ruoka ovat keskiössä.

– Alkuvaiheessa lounaalla on tarjolla ainakin runsas Nordic buffet sekä grillipalvelu. Emme vielä keväällä 2018 tunne tulevia Pressin asiakkaitamme, ja siksi konseptin suunnittelussa otetaan huomioon myös muuttuvat tarpeet. Pyrimme tekemään asiakashaastatteluja mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Muokkaamme lounasravintolan ja koko päivän auki olevan kahvilan tarjontaa saamamme palautteen mukaan, Simolin kertoo.

Jokaisessa Food & Co -konseptin ravintolassa avainasemassa on vastaava ravintolapäällikkö tai oma keittiömestari. He tuntevat parhaiten asiakkaidensa toiveet ja saavat varsin itsenäisesti päättää tarjoiluista. Fazer Food Servicellä on käytössä noin 7000 lounasreseptiä, joten valinnanvaraa vuoden jokaiselle päivälle riittää.

Meille tärkeintä ovat sesongin parhaat raaka-aineet ja niiden puhtaus. Pyrimme myös mahdollisimman suureen kotimaisuusasteeseen.

Hyvään asiakaskokemukseen vaikuttaa ruoan lisäksi aina myös palvelu. Carita Simolinin mukaan kaikkien ravintoloiden koko henkilökunta on uudelleenkoulutettu viimeisten kahden vuoden aikana.

– Pressin ravintolassa on pysähdyspaikkoja myös co-working työskentelyyn. Sen yhteydessä oleva kahvila on samalla rento kohtaamispaikka. Kahvila sijaitsee suoraan sisääntulon luona ja henkilökuntamme opastaa tarvittaessa vieraita. Kaikki ovat tervetulleita kahville tai syömään.

Ravintola avataan maaliskuun alussa ja tarjolla on aamiaisen lisäksi maistuva ja monipuolinen lounas sekä erilaisia välipaloja. Kokoustarjoilut voidaan noutaa kahvilasta tai tilata suoraan omiin tiloihin. Ravintolasta on mahdollista myös ostaa kotiin ruokaa, leipää ja leivonnaisia.

SRV rakentaa Vantaankoskelle Pressi-nimistä uudenlaista ja energiatehokasta toimitilaa. Pressissä yritykset voivat suunnitella ja räätälöidä omaa toimintaansa varten parhaiten sopivan kokonaisuuden. Pressi sijaitsee logistisesti aitiopaikalla Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän kupeessa, lähellä lentokenttää. Alue vetää puoleensa menestyviä yrityksiä ja se tunnetaankin tutkimukseen ja tekniseen kauppaan erikoistuneiden yritysten keskittymänä.

Share page

Lue lisää

Lisätietoja

Jenita Kokkoniemi

Jenita Kokkoniemi

Asiakkuusjohtaja

jenita.kokkoniemi@srv.fi044 527 0870

Samankaltaiset artikkelit