Palvelukehittäjän missio: parempaa elämänlaatua REDIssä

Asuminen

Palvelukehittäjän missio: parempaa elämänlaatua REDIssä

Tehtäväni on rakentaa REDIstä kokonaan uudenlainen kokonaisuus, joka yhdistää palvelut ja asumisen. Jos haluat testata uutta palveluideaa, tee se REDIssä kanssamme, kehottaa tuore palvelukehityksen projektipäällikkö Lotta Toivonen.

  • Tavaroiden rinnalla erilaisten palveluiden merkitys korostuu. Ihmiset hakevat esimerkiksi helpotusta arkeensa, kohtaamisia, elämyksiä tai mahdollisuutta kehittää itseään. Ilmiö näkyy kaupunkikeskuksissa konkreettisesti siten, että paikalle tullaan viihtymään eikä pelkästään ostoksille.
  • REDIn hybridikonsepti yhdistettynä Kalasataman kehittyvään alueeseen tarjoaa valtavan potentiaalin. Minun tehtäväni on synnyttää REDIin rohkeaa kokeilukulttuuria tuomalla eri toimijoita yhteen, keräämällä palveluideoita sekä auttamalla kevyissä kokeiluissa ja palveluiden toteuttamisessa.
  • Toimintamme perustuu yhteiskehittämiseen ja kevyihin kokeiluihin. Järjestämme työpajoja, joihin kutsumme mukaan niin REDIn asukkaita, yrityksiä kuin laajemmin Kalasataman alueen toimijoita. Yhteiskehittämisen tavoitteena on synnyttää uusia ideoita, yhdistää toimijoita ja tuoda ihmisten itsensä kautta urbaani kaupunkikulttuuri osaksi REDIä.
  • Meillä on jo suuri määrä ideoita elämänlaatua parantavista palveluista, joita voisi tuoda asuintorneihin. Kompleksissa systeemissä ei voi kuitenkaan ennustaa mikä toimii, vaan kannattaa tehdä kevyitä nopeita kokeiluja. Alkuun kehitysalustana toimii Suvilahden Living Lab, mutta tavoite on, että REDI valmistuessaan olisi rohkeaa kokeilukultturia henkivä tosielämän testialusta.
  • Tarjoamme vuokralaisille kanavia sekä tukea palvelumuotoiluun. Viestimme on, että jos haluat testata jotain uutta palveluideaa, tee se REDIssä kanssamme. Meillä on mahtavat puitteet: kauppakeskus, liiketilat, asunnot ja digitaaliset mahdollisuudet. Minä autan rakentamaan verkostoja ja viemään ideat käytäntöön. Ota yhteyttä, niin lähdetään kokeiluilla eteenpäin.

Jaa sivu