Oletko jo katsonut Tampereen Divaania sillä silmällä?

Asuminen

Oletko jo katsonut Tampereen Divaania sillä silmällä?

Vanha kunnon Kaleva on kokenut viime vuosina voimakkaan muutoksen. Alueesta on kuin varkain muodostunut uusi ja haluttu asuinalue, joka tarjoaa palvelut arkeen ja vapaa-aikaan helposti ja vaivattomasti kävelyetäisyydeltä. Liikenneyhteydet kauemmaksikin toimivat loistavasti niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autolla. Mutta on Kalevan alueen sisälläkin ne muita paremmat paikat asua.

SRV:n rakentama seitsemänkerroksinen Asunto Oy Tampereen Kalevan Divaani tulee sijaitsemaan Kalevankulman alueella aivan palvelujen, koulujen ja harrastuskohteiden keskellä. Juuri sillä parhaalla paikalla. SRV rakentaa samaan kortteliin yhteensä kuusi uutta asuinkerrostaloa, joiden kaikkien nimi liittyy paikalla aiemmin toimineeseen huonekaluliikkeeseen.
Myynnissä olevan Divaanin viihtyisien asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä perheasuntoihin. Tarjolla on käytännöllisen kodikkaita yksiöitä ja kaksioita sekä yli 60 m 2 :n perhekolmioita. Ensimmäisen kerroksen asunnoilla on omat rajatut asuntopihat, ja muihin asuntoihin kuuluu lasitettu parveke. Julkisivussa vaihteleva parvekesijoittelu tuo elävyyttä talon julkisivuun, ja kahden ylimmän kerroksen sisennys lisää rakennuksen mielenkiintoa niin sisäpihalta kuin puiston suunnasta. Kaunis talo siis.

Lähellä aivan kaikkea.

Divaanin lähellä sijaitsevat mm. päiväkoti, ala- ja yläasteen koulut, urheilulukio, Tampereen ammattikorkeakoulu, ammattiopisto Tredu sekä lyhyen matkan päässä Tampereen yliopisto ja Teknillinen yliopisto.
Erinomaisia liikuntamahdollisuuksia tarjoavat lähialueen uimahalli, maauimala, Hakametsän jäähalli, jalkapallo- ja golfkentät sekä Kaupin urheilu- ja luonnonpuisto vain muutaman kilometrin etäisyydellä. Lähellä on myös monia sisäliikuntapaikkoja kuten kuntosaleja sekä tennis-, salibandy- ja keilahallit.
Lähipalvelut löytyvät Sammonkadun toiselta puolelta Kalevan kauppakeskuksesta, johon sijoittuu mm. hypermarket, ravintoloita, urheilu- ja kodinkoneliikkeitä, kukkakauppa, kampaamo ja tietysti elintarvikekauppa.
Eikä tässä vielä kaikki. Pian aivan korttelin kulmalta kulkee pikaratikka, jolla pääsee sekä Hervannan suuntaan että keskustan palveluiden ääreen. Divaani on nyt myynnissä. Olisiko syytä tosiaan tutustua Tampereen Divaaniin paremmin sillä silmällä?

Jaa sivu

Myynnissä Tampereen Kalevan Divaani

Myynnissä Tampereen Kalevan Divaani

Asunto Oy Tampereen Kalevan Divaani rakennetaan Kalevankulmaan kehittyvän paikalliskeskuksen tuntumaan.

Lue lisää

Samankaltaiset artikkelit