Neljä syytä ihastua Niittykumpuun

Asuminen

Neljä syytä ihastua Niittykumpuun

Espoon yksi kiinnostavimmista ja nopeimmin kehittyvistä alueista on Niittykumpu, joka houkuttelee niin perheitä, pariskuntia kuin yksin asuvia. Tämä ei ole mikään ihme, sillä Länsimetron varrella sijaitseva kaupunginosa on omiaan lukuisia palveluita, loistavia liikenneyhteyksiä, kestäviä ympäristövaikutuksia sekä monipuolisia urheilu- sekä ulkoilumahdollisuuksia arvostaville. Nappaa alta neljä syytä ihastua Niittykumpuun.

1. Kävellen kauppaan ja keskustaan vartissa

Alueen suunnittelussa on erityisesti korostettu kevyen liikenteen roolia ja kaikki palvelut ovat hyvin saavutettavissa kävellen tai pyöräillen. Kevyen liikenteen lisäksi Niittykumpuun on helppo tulla julkisilla tai autolla sen sijaitessa Länsiväylän ja Kehä II:n välittömässä läheisyydessä. Mikä parasta, Niittykummussa on oma metroasema ja Länsimetro vie mm. Helsingin keskustaan reilussa vartissa.   

Mies poistuu metrosta

2. Alue ja palvelut kehittyvät kovaa vauhtia

Niittykummun alue on metron ja täydennysrakentamisen myötä kehittynyt kovaa vauhtia viihtyisäksi asuinalueeksi. Niittykummussa on oma kauppakeskus Niitty ja parin metropysäkin päässä siintävät Tapiolan ja Ison Omenan kaupat ja muut palvelut. Aiemmin alueella sijainneet autoliikkeet antavat tilaa uusille kodeille ja alueen asukasluvun on ennustettu jopa kaksinkertaistuvan vuoden 2025 loppuun mennessä. 

Ainoan kauppakeskus iltahämärässä

3. Aktiivista elämää luonnossa ja sisätiloissa

Niittykumpu sopii erityisesti aktiivisesta elämäntyylistä nauttiville, sillä Olarinluoman ja Gräsanojan metsäiset maastot kutsuvat reippailemaan. Lähietäisyydellä, yhden metropysäkin päässä Tapiolan urheilupuistossa sijaitsevat jalkapallokentät ja useat eri liikuntahallit, jotka yhdessä tarjoavat monipuolisia harrastusmahdollisuuksia vuoden ympäri. Jos taas merelliset maisemat vetävät puoleensa, niin vain parin kilometrin päässä sijaitsee Haukilahden uimaranta, kahvilat ja rantaraitti, jotka ovat suosittuja ulkoilumaastoja ympäri vuoden.  

Kaksi pyöräilijää metsän tuntumassa

4. Uuden sukupolven asumista

Niittykumpu tarjoaa aidosti mahdollisuuden kestävämpään asumiseen. SRV:llä se syntyy yhdistelmästä viisaista energiavalinnoista, fiksuista materiaaleista ja hyvästä suunnittelusta. Elinkaariviisaassa kodissa sijainti, varustelut, energiatehokkaat ratkaisut ja palvelut sähköpyörien latauspisteistä yhteiskäyttöautoihin tekevät arjesta mutkatonta ja näppärää, vuosiksi eteenpäin.  

Kauppakeskus Niitty Niittykummussa ja sen lähiympäristöä

 

Jaa sivu

Samankaltaiset artikkelit