Miten valitsen maisemani pilvenpiirtäjässä? Viisi vinkkiä unelmiesi asunnon hankintaan.

Asuminen

Miten valitsen maisemani pilvenpiirtäjässä? Viisi vinkkiä unelmiesi asunnon hankintaan.

Uudisasunnon ostaja törmää kahteen ongelmaan. Miltä siellä tulevan asunnon sisällä näyttää? Ja mitä asunnon ikkunoista näkyy? Jos mietit omaa asuntoa Helsingin Kalasataman Loistosta, niin tuo jälkimmäinen kysymys askarruttaa varmasti normaaliakin enemmän, onhan Loisto maisemiltaan mielenkiintoinen pilvenpiirtäjä.

Loisto on torneista ehdottomasti merellisin. Tornin pohjoispuoli avautuu Vanhankaupunginlahdelle. Idässä näkyvät Kulosaari, Mustikkamaa, Korkeasaari, Laajasalo ja muut itäisen Helsingin vehreät saaret. Etelään avautuu Pohjoisranta ja sen takaa Suomenlinna ja avomeri. Lännessä katse kohtaa puolestaan pimenevien iltojen valomeren kantakaupungissa.

Mahdollisuudet hankkia häikäisevät maisemat omasta ikkunasta ovat siis loistavat, mutta miten varmistaa se, että ne ovat juuri ne oikeat? Tässä viisi vinkkiä, joiden avulla varmistat unelmiesi maisemat.

1. Tule tutustumaan tornien pienoismallin SRV Living Roomiin kauppakeskus REDIin

Pienoismalliin tutustumalla tornien nerokas sijoittelu avautuu parhaiten. Vaikka tornit ovat tiiviissä muodostelmassa, ne on sijoiteltu aina vähän limittäin, ja vähän vinoon toisistaan. Jokaisen tornin jokaisesta asunnosta on näkymiä muuallekin kuin vastapäisen talon seinään. Parastahan on yhdistelmä molempia. Manhattanin pilvenpiirtäjätunnelma yhdistettynä merelliseen kaupunkimaisemaan.

2. Katso eri korkeuksista avautuvat maisemat dronevideolta

Loiston matalimmatkin asuinkerrokset ovat pääosien ympäröivien talojen kattojen yläpuolella ja jo kuudennen kerroksen asunnosta avautuu normaaliin kantakaupungin kerrostaloon verrattuna huimat maisemat. Mitä korkeammalle mennään, sitä enemmän maisema avautuu. Toisaalta matalammalta maiseman yksityiskohdat erottuvat paremmin. Tässä jos missä henkilökohtainen maku päättää, mikä kerros on paras kerros. Katso video tämän sivun alaosassa.

3. Tutustu asuntojen virtualisointeihin.

Löydät monta virtualisointia jo nettisivuiltamme osoitteesta srv.fi/loisto ja SRV Living Roomista kauppakeskus REDIstä. Varsinkin Living Roomin isolta näytöltä huomaa, miten paljon Loiston asuntojen suuri ikkunapinta-ala vaikuttaa asuntojen olemukseen. Lattiasta kattoon ulottuvat olohuoneen ikkunat tuovat valon sisään, tekevät asuinnoista neliöitään paljon avaramman oloisia ja tuovat maisemat osaksi asuntoa yksityisyyden silti kärsimättä.

4. Tee kävelyretki lähiympäristöön

Kalasatamasta on muodostunut yksi Helsingin halutuimmista ja kiinnostavimmista kaupunginosista. Sijainti kantakaupungissa loistavien kulkuyhteyksien keskellä, mutta silti merellinen ja luonnonläheinen ilmapiiri viehättää monia. Myös alueen moderni ja mielenkiintoinen arkkitehtuuri on kerännyt kiitosta, samoin alueen monet puistot. Kun liikut alueella, nosta aina välillä katseesi ylös. Siellä se Loisto on. Varsinkin Kalasataman puistossa huomaa, että täällä ympäristösuunnitteluun on todella paneuduttu.

5. Vieraile virtuaalisesti Loiston malliasunnossa

Loiston 10. kerrokseen on valmistunut sisustettu malliasunto, joka tarjoaa aidon elämyksen siitä, miltä sinunkin asumisesi voisi tulevaisuudessa olla. Sisällä asunnossa termi ”arjen yläpuolella” saa aivan uuden merkityksen. Alhaalla Itäväylä kuhisee liikkujista. Katsetta nostamalla kaupunki kohtaa meren ja hyvällä onnella silmiin osuu muutama kiireetön purjevene tai suuri matkustajalaiva. Tämän koettuaan paluuta entiseen ei enää ole. Nyt täytyy vain valita se oikea asunnon koko, oikea ilmansuunta ja oikea kerros.

Sisustettu mallliasunto A40 2h+kt 52,5 m2 + viherhuone 4,5 m2

Loisto-kierros Sara Soulién seurassa

360 drone näkymät eri kerroskorkeuksilta (kuvattu kesällä 2019)

Jaa sivu

Tutustu Loiston asuntoihin

Samankaltaiset artikkelit