Miksi Raision Kuloistenniitty on sopiva asuinalue kaikenikäisille?

Asuminen

Miksi Raision Kuloistenniitty on sopiva asuinalue kaikenikäisille?

Kuloistenniityn uusi asuinalue houkuttelee puoleensa kaikenikäisiä asukkaita. Ainutlaatuinen sijainti Turun ja Raision rajalla sekä hyvät harrastusmahdollisuudet tekevät arjesta monipuolista ja sujuvaa. Olisiko koti Pikkuapollosta ratkaisu sinun asuntomietteisiisi?

Hyvien palveluiden äärellä jo nyt – ja lisää on tulossa

Koti kahden kaupungin rajalla mahdollistaa juuri sen, mitä ajattelet: molempien kaupunkien parhaat puolet ovat helposti saavutettavissa. Tavallaan siis lähistösi palvelut tuplaantuvat, kun nautit kahden kaupungin tarjonnasta. Kuloistenniityssä asuessasi tunnet itsesi välillä raisiolaiseksi, toisinaan taas turkulaiseksi. Mutta mikäs sen parempaa!

Kuloistenniityssä asuessasi tunnet itsesi välillä raisiolaiseksi, toisinaan taas turkulaiseksi.

Tällä hetkellä Kuloistenniityn palvelut ovat jo hyvät, sillä ruoka- ja päivittäistavarakauppoihin pääset vaikka kävellen. Lyhyen matkan päässä sijaitsevat myös jäähalli, messukeskus ja täyden palvelun Länsikeskus. Koulut ja päiväkoditkaan eivät ole kaukana.

Pariskunta kahvilassa, pöydällä kahvia ja leivoksia

Tulevaisuudessa alueen palvelutarjonta kasvaa entisestään, sillä kaavan suunnitelmien mukaan alueelle on tulossa monenlaisia palveluita.

”Kaavassa puhutaan palvelurakennusten korttelista, jonne suunnitellaan muun muassa päiväkotia ja palveluasumista”, SRV:n Turun alueen myyntipäällikkö Eeva Elo kertoo.

Lopulliset palvelut varmistuvat vasta myöhemmin.

Luontopoluille suoraan kotiovelta

Kuloistenniityn asuinalueessa on monia hyviä puolia, mutta rehellisyyden nimissä yksi niistä on ylitse muiden: luonto. Riittää, että avaat vain kotiovesi, ja olet muutamalla askeleella puistossa tai luontopoluilla. Jos luontoon lähteminen on joskus vaatinut vaivaa, Kuloistenniityssä se ei voisi olla tämän helpompaa.

Jos luontoon lähteminen on joskus vaatinut vaivaa, Kuloistenniityssä se ei voisi olla tämän helpompaa.

Kaavasta yksi kolmasosa on puistoaluetta. Tämä kertoo siitä, kuinka isossa roolissa luonto on alueella.

Kuloistenniittyyn povataan jopa 1450 uutta asukasta

SRV:lle on varattu Kuloistenniity 1:ssä neljä ensimmäistä tonttia. Ensimmäisenä on tarkoitus lähteä rakentamaan Raision Pikkuapolloa, jonka asuntovalikoimassa on koteja yksiöistä kolmioihin. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit jopa luoda täysin yksilöllisen kodin muuttamalla huonelukua tai yhdistelemällä asuntoja. Muuntojoustavat kodit lisäävät mahdollisuuksia sinulle toimivimman ratkaisun löytämiseksi!

Asuinalue, joka kutsuu kaikki viihtymään

Mutta millaiselle asukkaalle Kuloistenniitty sopii parhaiten?

”Vaikka tämä saattaa kuulostaa kliseiseltä, on pakko sanoa, että Kuloistenniitty sopii kaikille. Lapsiperheille päiväkodit ovat vieressä sekä kortteleissa on leikkipaikat. Puistossa riittää aktiviteetteja niin nuorille kuin senioreillekin. Liikuntaharrastajille on oivat mahdollisuudet juosta ja hiihtää luontopoluilla”, SRV:n rakennuttajapäällikkö Jaakko Heinonen kertoo.

Kuloistenniityssä kannustetaan monimuotoiseen asumiseen: alueelle on tulossa sekä kerros- että rivitaloja ja asumisen muotoja on useita. Alue ja sen palvelut pyrkivät palvelemaan asukkaitaan parhaansa mukaan.

Kiinnostuitko asumisesta Kuloistenniityssä? Tutustu Raision Pikkuapolloon!

Jaa sivu

Koteja luonnon helmassa

Pikkuapollo on uusi, ajanmukainen taloyhtiö, joka nousee Raision Suvituulenpuiston äärelle aivan Turun rajalle, Kuloistenniityn uudelle asuinalueelle.

Tutustu koteihin

Samankaltaiset artikkelit