Maisemasauna, kuntoilutila, tavaralainaamo… – Karhunsammaleessa on kaikki mitä kotitalossasi tarvitset

Asuminen

Maisemasauna, kuntoilutila, tavaralainaamo… – Karhunsammaleessa on kaikki mitä kotitalossasi tarvitset

Koti Karhunsammaleesta sopii sinulle, joka arvostat keskeistä sijaintia, luonnonläheisyyttä, kestävää arkea sekä yhteistiloja, joihin on panostettu. Olisiko tässä sinulle uusi hurmaava koti Pohjolan korttelista?

Karhunsammaleen erikoisuus on sen monipuoliset yhteistilat. Voit nauttia taloyhtiösaunan lempeistä löylyistä maisemia ihaillen tai tehdä kotitreenin kuntoilutilassa. Tai mikä parasta, yhdistää nämä molemmat! 

”Karhunsammaleen poikkeuksellisen hienot kerhotilat maisemasaunoineen sijaitsevat talon ylimmässä kerroksessa. 13. kerroksen näkymät ovat kerrassaan huikeat!” SRV:n rakennuttajapäällikkö Timo Petäjistö kertoo. 

Emme ole myöskään unohtaneet pyöräilijöitä, sillä talon alakerrasta löytyy hyvät tilat pyörien säilytykselle. Lisäksi talossa on pesupiste. Ylimmän kerroksen kerhotila muuntuu moniin eri käyttötarkoituksiin.

”Karhusammaleessa oma elinpiiri laajenee asunnon ulkopuolelle monipuolisten yhteistilojen ansiosta”, Petäjistö kertoo.

Kaikki mitä kotitalossasi tarvitset

Kuulostavatko seuraavat tilanteet tutuilta: uusi pyykinpesukone tulossa, mutta et omista nokkakärryjä? Tai pitäisikö lamppu vaihtaa, mutta tikkaat puuttuvat? Karhunsammaleessa jopa nämä asiat on huomioitu ennalta: tavaralainaamosta löydät sellaiset arkea helpottavat tavarat, joita tarvitset epäsäännöllisen säännöllisesti, mutta niiden omistaminen olisi kuitenkin vaivalloista. Kun koko taloyhtiöllä on yhdet nokkakärryt ja tikapuut, riittää niille käyttöä, mutta ne ovat silti myös usein vapaana. 

Monenlaisia asuntoja erilaisiin tarpeisiin

Karhunsammaleen kotivalikoimasta löytyy asuntoja yksiöistä kaksikerroksisiin viiden huoneen asuntoihin. Kodit soveltuvat siis sekä yksinasuville että pariskunnille, mutta myös lapsiperheille. Sijainniltaan erinomaisen Karhunsammaleen lähistöllä sijaitsevat päiväkoti ja koulut helpottavat perheen pienempien päivittäisiä matkoja ja kuljetuksia. 

Kotitalon sijainti korttelin kulmassa lähellä puistoaluetta lisää maisemien vehreyttä. Luonnonvaloa tulvii sisälle asuntoihin isojen ikkunoiden kautta. Lasitetut parvekkeet tuovat koteihin yhden lisähuoneen. Parveke kuuluu kaikkiin asuntoihin, myös yksiöihin. 

Haluatko muokata kotisi huonelukua?

Karhunsammaleesta löytyy 3–4 huoneen asuntoja, joiden huonelukua voit halutessasi muokata. Kaikki on sinusta kiinni: haluatko ennemmin lisätilaa oleskeluun ja laajentaa olohuonetta, vai kaipaatko jokaiselle perheenjäsenelle omaa makuuhuonetta tai kenties erillistä työhuonetta? Oli tarpeesi sitten kolmen tai neljän huoneen kokoinen, löytyy meiltä molempiin vaihtoehtoihin toimiva pohjaratkaisu. 

Kiinnostuitko Karhunsammaleen kodeista? Tutustu kotivalikoimaan ja löydä itsellesi sopiva koti, jossa voit elää kestävästi ja keskittyä olennaiseen – onnelliseen arkeen! 

 

Jaa sivu

Samankaltaiset artikkelit