Maisema, jossa sielu lepää. Vielä ehdit sen hankkia.

Asuminen

Maisema, jossa sielu lepää. Vielä ehdit sen hankkia.

Helsingin Kalasataman toinen asuintorni, Loisto valmistuu loppuvuodesta ja kolme neljännestä sen asunnoista on jo myyty tai varattu. Jos asuminen hulppeiden maiseminen pilvenpiirtäjässä kiinnostaa, pidä kiirettä ja vielä ehdit hankkimaan itsellesi elämäsi sielunmaiseman, joka tervehtii sinua joka aamu herätessäsi ja toivottaa sinut unten maille iltaisin.

Hyviä maisemia kaikille

Kun tulet tutustumaan tornien pienoismallin SRV Living Roomiin kauppakeskus REDIin, huomaat parhaiten tornien nerokkaan sijoittelun. Vaikka tornit ovat tiiviissä muodostelmassa, ne on sijoiteltu aina vähän limittäin, ja vähän vinoon toisistaan. Jokaisen tornin jokaisesta asunnosta on näkymiä muuallekin kuin vastapäisen talon seinään. Itäisimpänä ja vähän irrallaan muista torneista Loisto tarjoaa eniten esteettömiä maisemia.

Loisto on torneista myös ehdottomasti se merellisin. Tornin pohjoispuoli avautuu Vanhankaupunginlahdelle. Idässä näkyvät Kulosaari, Mustikkamaa, Korkeasaari, Laajasalo ja muut itäisen Helsingin vehreät saaret. Etelään avautuu Pohjoisranta ja sen takaa Suomenlinna ja avomeri. Lännessä katse kohtaa puolestaan pimenevien iltojen valomeren kantakaupungissa. Kaikille asukkaille yhteiseltä 30. kerroksen kattoterassilta näet tämän kaiken!

Aloita tutustumalla asuntojen virtualisointeihin

Löydät monta asuntovirtualisointia jo nettisivuiltamme osoitteesta srv.fi/loisto ja SRV Living Roomista kauppakeskus REDIstä. Varsinkin Living Roomin isolta näytöltä huomaa, miten paljon Loiston asuntojen suuri ikkunapinta-ala vaikuttaa asuntojen olemukseen. Lattiasta kattoon ulottuvat olohuoneen ikkunat tuovat valon sisään, tekevät asuinnoista neliöitään paljon avaramman oloisia ja tuovat maisemat osaksi asuntoa yksityisyyden silti kärsimättä.

Tutustu elävään Kalasatamaan

Kalasatama on yksi Helsingin halutuimmista ja kiinnostavimmista kaupunginosista. Sijainti kantakaupungissa loistavien kulkuyhteyksien keskellä, mutta silti merellinen ja luonnonläheinen ilmapiiri viehättää monia. Myös alueen moderni ja mielenkiintoinen arkkitehtuuri on kerännyt kiitosta, samoin alueen monet puistot.

Varsinkin Kalasataman Brygan-puistokannella huomaa, että ympäristösuunnitteluun on todella paneuduttu. Täällä Helsinki syntyy uudelleen. Täällä on ihmisen hyvä asua ja elää. Mitä siis vielä mietit? Loistava tulevaisuus odottaa.

Jaa sivu

Samankaltaiset artikkelit