Kuusi syytä ostaa uudisasunto!

Asuminen

Kuusi syytä ostaa uudisasunto!

SRV:n myyntipäällikkö Merja Raino tietää monta syytä, miksi kannattaa ostaa uudisasunto. Työssään hän on onnellisimmillaan, kun asunnon ostajasta tulee tyytyväinen asukas, joka viihtyy uudessa kodissaan. Yhä useampi ostaa uudisasunnon myös sijoitusmielessä.

 1. 1

  Uudisasuntoa ostaessasi voit ennustaa asumiskustannuksesi. Edessäsi ei ole vuosikausiin isoja remontteja. Muuttaessasi saat käteen asuntosi avaimet ja voit keskittyä nauttimaan uudesta kodistasi.

 2. 2

  Uudisasunnon ostajana sinua suojaa takuu. Rakennusalan yleisiin sopimusehtoihin kuuluu kahden vuoden takuuaika, joka päättyy, kun takuutarkastus on tehty. Tämän jälkeen rakennuttajalla säilyy vastuu piilovirheestä, jota ei ole voitu tarkastuksessa havaita. Tämä vastuu päättyy kymmenen vuoden kuluttua rakennuksen vastaanottamisesta.

 3. 3

  Uudisasunnollasi on hyvä jälleenmyyntiarvo, joten asunnon arvon säilyminen on vanhaa asuntoa varmempaa.

 4. 4

  Uudisasunnot suunnitellaan ja tehdään tämän päivän elämisen mukaisiksi. Tietoliikennekaapelointi, ilmanvaihto, veden kulutuksen mittaus – siinä muutamia ominaisuuksia. Usein uudisasunnot ovat myös loistavien joukkoliikennyhteyksien ja palvelujen äärellä. Ekologisuus lisää asunnon arvoa.

 5. 5

  Uudisasunnossa sinun ei tarvitse useinkaan tehdä muutoksia, koska niissä on otettu yksityiskohtia myöten huomioon elämäntapasi ja tarpeesi. Tilaratkaisut ovat nykyaikaisia ja säilytystilaa on enemmän kuin vanhoissa taloissa. Uudiskohteissa on myös hyvät erilliset varastokomerot säilytykseen.

 6. 6

  Uudisasuntoon pääset kiinni pienemmällä omalla rahalla, koska osa asunnon hinnasta on kiinni yhtiölainassa. Jos ostat asunnon sijoituskohteeksi, sinun on helppo laskea tuotto hyvin ennustettavien hoito- ja rahoitusvastikkeiden vuoksi.

Ota yhteyttä

Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu

Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu

Derby Business Park, Tarvonsalmenkatu 15, 02600 Espoo

asuntomyynti@srv.fi0800 122 200 (maksuton)
Asuntomyynti, Jyväskylä

Asuntomyynti, Jyväskylä

Puistokatu 2 A, 4. krs, 40100 Jyväskylä

marju.salmela@srv.fi0400 308 498
Asuntomyynti, Oulun seutu

Asuntomyynti, Oulun seutu

Hallituskatu 13-17 F 57, 90100 Oulu

hannaleena.tervaoja@srv.fi040 536 3817
Asuntomyynti, Pirkanmaa

Asuntomyynti, Pirkanmaa

Tampellan Esplanadi 2, 33100 Tampere

asuntomyynti.tampere@srv.fi 0201 455 979
Asuntomyynti, Turun seutu

Asuntomyynti, Turun seutu

Kurjenmäenkatu 10 B 42

20700 Turku

eeva.elo@srv.fi044 0764 064

Lue lisää

Samankaltaiset artikkelit