Kruunun toimitilat valmistuivat näköalapaikalle Tampereen Kannelle

Kruunun toimitilat valmistuivat näköalapaikalle Tampereen Kannelle

Tampereen Kannen ensimmäiset asukkaat ovat jo päässeet jo muuttamaan uusiin toimitiloihin tai koteihin, vaikka alue on vielä hetken aikaa osittain työmaata. Alueen ensimmäinen rakennus, Kruunusta ja Topaasista muodostuva tornitalo, valmistui toimitilojen osalta kesällä ja asuntojen osalta 1.9.

Tampereen Kansi muodostaa uniikin ympäristön tapahtumien keskipisteessä; asumisen, palveluiden ja toimitilojen hybridikorttelissa. Palvelut ovat auki tulevalla UROS LIVE –areenalla ympäri vuoden, junat kulkevat kannen alla ja Tampereen uuden ratikan pysäkkikin on lähellä. Raideliikenteen läheisyys onkin toimistojen sijaintia valitessa toivelistalla korkealla, mahdollistaahan se saapumisen helposti ilman autoa.

Tampereen Kansi muodostaa Tampereen keskustaan modernin, kansainvälistä huippuarkkitehtuuria edustavan uuden alueen. Daniel Libeskindin suunnitteleman alueen omaleimainen ilme muodostuu areenan kaarevista muodoista sekä ylös kohoavista terävistä tornitaloista vinoine kattoineen.

Modernit toimitilat UROS LIVE -areenan kyljestä

Kruunun toimitilat ja Topaasin asunnot muodostavat yhdessä Tampereen Kannen ensimmäisen tornitalon, joka kohoaa kannesta 65 metrin korkeuteen ja merenpinnasta lähes 170 metriin. Toimitilat sijaitsevat kerroksissa 1-7 ja kerroksesta 7 ylöspäin on asuntoja

Noin 400 rambollaista työskentelee Kruunun neljässä kerroksessa ja Lippupisteen tilat ovat toisessa kerroksessa lähellä UROS LIVE –areenaa ja asiakasvirtaa.

– Meille sijainti uusissa, upeissa tiloissa areenan sykkeen vieressä ja julkisen liikenteen tuntumassa on mitä ihanteellisin. Rakennuksen arkkitehtuuri poikkeaa tavanomaisesta toimistorakentamisesta ja luo inspiroivan ja monipuolisen työympäristön asiantuntijatyölle, sanoo Rambollin toimistopäällikkö Inari Weijo.

Kruunu tarjoaa ensiluokkaiset ja modernit toimitilat, jotka räätälöidään käyttötarkoituksen mukaan ja muuntojoustaviksi tulevaisuuden muuttuvia tarpeita varten. Vielä on kaksi toimistotilaa vuokrattavana toisessa ja seitsemännessä kerroksessa eli jos haluaa lähelle ihmisvirtaa tai näköalapaikan Tampereella, nyt kannattaa olla yhteydessä.

Areenan, hotellin ja kasinon valmistuessa loppuvuodesta 2021, on alue lähes valmis ja asuintornin, Opaalin, valmistuttua vuoden 2022 loppupuolella koko eteläkansi valmistuu.

Katso lisää Kruunusta ja sen vapaista toimitiloista >>

Katso lisää asuinosan Topaasin muutosta >>

Jaa sivu