Kolme syytä vuokrata toimitilaa Helsingin Kalasatamasta

Toimitilat

Kolme syytä vuokrata toimitilaa Helsingin Kalasatamasta

Käsi sydämellä, pidetäänkö teidän yrityksessä toimitilastrategiaa aitona kilpailuetuna? Jos vastaus on ei, niin käytä seuraavat pari minuuttia tämän jutun lukemiseen. Oikein mietitty toimitila on yritykselle työkalu, jolla saadaan konkreettisesti parempaa tulosta viivan alle. Kerromme seuraavassa kolme hyvää syytä, miksi yrityksesi katse kannattaa kääntää Kalasataman Horisonttiin.

1. Inspiroiva työympäristö tuottaa tulosta

Etsitkö kasvun ja menestyksen avaimia? Menestys perustuu aina yhdessä tekemiseen. Se edellyttää sitä, että yrityksen toimitilat vetävät ihmiset aidosti yhteen. Pelkkä kahviautomaatti taukotilan nurkassa ei riitä lietsomaan ketään maailmanluokan työsuorituksiin päivästä toiseen. Eikä se välttämättä houkuta haluamaasi huippuosaajaa yrityksesi leipiin.

Inspiroiva työympäristö parantaa tutkitusti työmotivaatiota, työn laatua ja sitä kautta koko yrityksen tulosta. Työympäristöön ja omiin toimitiloihin kannattaa siis panostaa. Se on sijoitus jolta voi odottaa vastinetta. Monella toimialalla kasvu syntyy parhaista osaajista, joten työympäristöllä on menestyksen kannalta keskeinen merkitys. Kalasataman pilvenpiirtäjät, ympäröivä meri ja näköala koko Helsingin ylle muodostavat hyvälle toimitilalle puitteet, jossa on tavallista helpompi inspiroitua.

2. Elämää on työajan ulkopuolellakin

Moni pääkaupunkiseudun palvelujen ääreen muualta muuttanut on huomannut Helsingin palveluissa mielenkiintoisen ominaispiirteen. Näennäisestä läheisyydestään huolimatta palvelujen saavuttamiseen saattaa kulua sama aika kuin muualla Suomessa kaupungista toiseen matkustamiseen. Maalipurkin, keittiöjakkaran tai viherkasvin ostamien saattaa olla usean tunnin rupeama monelle kantakaupunkilaiselle. Toki poikkeuksiakin löytyy. Helsingin Kalasatama on hyvä esimerkki paikasta, joka on suunniteltu alusta alkaen alueen asukkaiden tarpeisiin. Kalasatamassa kaikki palvelut löytyvät kaupunginosan keskeltä, eivätkä sen laidalle sijoitetuista massiivisista peltihalleista. Tämä tietysti palvelee myös alueella työskenteleviä. Kaikki etsimäsi on kätevästi kotimatkasi varrella, halusitpa töiden jälkeen kuntosalille, ostoksille tai elokuviin.

3. Tunti päivässä lisää aikaa

Kalasatama on myös siitä mukava paikka, että se on aiemmin ollut satama. Tämä tarkoittaa mukavien merimaisemien lisäksi sitä, että liikenneyhteydet Kalasatamaan ovat aina olleet erinomaiset joka suunnasta. Vaikka tulisit tänne kauempaakin, et joudu kuuntelemaan radiojuontajien nokkeluuksia tuntikaupalla Mannerheimintien ruuhkassa nököttäen. Kalasatama on suurten sisääntuloreittien varrella, joten yksityisautoilijat hurauttavat REDIn Kallioparkkiin hyvässä vireessä ja hermot hallinnassa. Ja alueen julkinen liikenne onkin sitten vertaansa vailla. Metro, ratikka, bussit. Valitse vain haluamasi liikkumisväline. Kyllä toimii. Vuorokaudessa on vain 24 tuntia, kannattaako niitä tuhlata työmatkoihin?

Tie huipulle on helppo ja vaivaton

Kaiken kaikkiaan aivan loistava paikka tämä Kalasatama. Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä, Horisontti, tulee rakentumaan Kalasataman ytimeen ja Horisontin vuokraus on jo käynnissä. Lue lisää, miten Kalasataman Horisontti voi palvella sinun yrityksesi menestystarinaa ja ota yhteyttä meihin. Suunnitellaan yhdessä yrityksesi askelmerkit huipulle.

Jaa sivu

Kiinnostuitko Kalasataman Horisontista? Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä
Kalasataman Horisontti

Kalasataman Horisontti

Horisontti on Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä. 26-kerroksinen Horisontti kohoaa 111 metrin korkeuteen ja sen toimistotiloista on mahtavat merinäkymät. Kulkuyhteydet autolla tai julkisilla ovat erinomaiset, ja alakerrassa sijaitsee kauppakeskuksen monipuoliset palvelut.

Tutustu kohteeseen

Samankaltaiset artikkelit