Keimolanmäki karnevaalitunnelmissa

Asuminen

Keimolanmäki karnevaalitunnelmissa

Kivistön kupeessa sijaitsevassa Keimolanmäessä sijaitsi 1970-luvulla legendaarinen moottorirata. Radan lakkauttamisen jälkeen alue vaipui lähes unholaan, kunnes alueelle alettiin rakentaa asuntoja.

Tämän päivän Keimolanmäki on vireä uusi asuinalue, jolle on nopeasti muodostumassa aivan oma identiteettinsä. Alueella asuu jo noin tuhat ihmistä ja alueelle rakennetaan seuraavien kahden vuoden aikana vielä noin 300 uutta asuntoa. 10.6. Keimolanmäessä vietettiin lähiseudun väen yhteen koonnutta karnevaalia.

Vantaan kaupungin ja alueen rakennuttajien järjestämässä tapahtumassa esiteltiin luonnollisesti alueen tulevaisuutta, mutta pääosassa olivat lapset, perheet ja mukava yhdessäolo. Lapsille järjestetty aarrerata kiersi koko Keimolanmäen ja sai ansaitusti suuren suosion karnevaaliin osallistujien keskuudessa. Paikalla oli paljon muutakin kiinnostavaa. Kaarelan VPK:n paloauto ja lapset saivat harjoitella muun muassa palavan grillin sammuttamista palomiesten opastuksella ja poniratsastusta tarjottiin pienille ratsastajille.

Sambic tanssikoulu järjesti sambakulkueen ja tanssiopetusta halukkaille ja hortonomi Mats Wikströn neuvoi, miten parveke muuttuu viihtyisäksi viimeisiä trendejä hyödyntäen tai miten pienpuutarha rakentuu helposti ja ammattitaitoisesti. Vantaan Kaupunki oli järjestänyt paikalle Puksu-katujunan, jolla tapahtumavieraat pääsivät liikkumaan helposti Kivistön aseman ja tapahtuma-alueen väliä.

Alueen rakennuttajien omilla kojuilla kävi tiivis kuhina. Monet alueelta jo uuden asunnon varanneet halusivat kuulla lisää omista, vielä rakenteilla olevista taloista, ja paikalle oli saapunut myös runsaasti niitä, joita Kemolanmäki kiinnosti mahdollisena uutena kotipaikkana. Alueen hintataso on erittäin houkutteleva, läheinen Kivistön asema tarjoaa hyvät julkisen liikenteen palvelut ja koko Keimolanmäkeä ympäröi kaunis ja rauhallinen luonto. Kuten eräs karnevaaliin osallistunut totesi: kyllähän täällä kelpaa lapsia kasvattaa. Mitäpä muuta siihen lisäämään.

Jaa sivu

Samankaltaiset artikkelit