Kauppakeskus Karuselli karnevaalitunnelmissa Keravalla

Asuminen

Kauppakeskus Karuselli karnevaalitunnelmissa Keravalla

Keravan keskustassa vietetään tänään 1. marraskuuta 2018 kovasti odotetun kauppakeskuksen avajaisia. SRV:n rakentama moderni ja viihtyisä Karuselli tarjoaa kattavan kahvila- ja ravintolavalikoiman ja samalla hoituvat ruokaostokset ja monet arjen palvelut.

”Keravan keskustaan on pitkään kaivattu uutta virtaa ja uusia palveluita. Useiden vuosien ponnistelujen lopputuloksena Kerava saa nyt uudistuvan kaupunkikeskustan, jossa on helppo asioida ja viihtyä. Hyvien raideliikenneyhteyksien varrella sijaitseville palveluille riittää kysyntää ja uskon vahvasti siihen, että kaupunkilaiset ottavat Karusellin ilolla vastaan”, kertoo SRV:n toimitusjohtaja Juha Pekka Ojala.

Aleksintorilla Keravan ydinkeskustassa sijaitsevassa kauppakeskuksessa on 26 liiketilaa, joiden pinta-ala on yhteensä noin 5 500 m². Kauppakeskuksen tilat on lähes kokonaan vuokrattu.

Kerava Karuselli sisäänkäynti
”Meillä on pitkät perinteet olla kaupallinen keskus – Kerava on aina ollut sijainniltaan erinomainen kauppapaikka. Nyt kun hanke on saatu rakennettua ja toimivaksi, keravalaiset ovat onnellisia. Karuselli tuo uusia työpaikkoja, palvelua ja kilpailua. Uskon myös, että jatkossa ostovoima, joka on aiemmin mennyt muualle, jää nyt entistä paremmin meidän omiin kauppoihin ja niiden kassakoneisiin”, kuvaili Keravan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Eero Lehti tunnelmia kauppakeskuksen kutsuvierastilaisuudessa avajaispäivää edeltävänä iltana.

Talo täynnä avajaishumua

Avajaispäivänä tunnelma Keravan keskustassa on innostunut. Ovien avattua kovasti odotettu Karuselli täyttyi sankoin joukoin uteliaista shoppailijoista, ja pian liikkeiden kassoilla jo jonotettiin. Katugallupissa positiivista palautetta annettiin erityisesti viihtyisyydestä, tyylikkäästä suunnittelusta, viimeistellystä toteutuksesta, runsaista istumapaikoista sekä laajoista pysäköintialueista. Kauppakeskuksen kolmipäiväisissä avajaisissa 1.-3. marraskuuta on runsaasti ohjelmaa koko perheelle. Tarjolla on mm. musiikkia, teatteria, tanssi- ja liikuntanäytöksiä sekä karuselliajelua ja koko perheen pelitapahtuma. Avajaisten ohjelma kokonaisuudessaan löytyy Karusellin verkkosivuilta.

 

 

 

Keskusta-alue yhdistää palvelut ja asumisen

Kauppakeskuksen yhteyteen valmistuu kaksi 7-kerroksista asunto-osakeyhtiötä, joissa on yhteensä 140 vuokrattavaa huoneistoa. Aleksinpuisto eli kävelykadun puoleinen siipi valmistuu joulukuun 2018 alussa ja Aleksinkulma eli torin puoleinen siipi helmikuun 2019 alussa. Asuinkerrosten bruttoala on yhteensä lähes 10 500 m2. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu kauppakeskuksen alla sijaitseva pysäköintilaitos, jossa on 195 pysäköintipaikkaa asukkaille ja kauppakeskuksen asiakkaille. Kauppakeskuksen, pysäköintilaitoksen ja asuinkerrostalon omistaa Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen.

”Kokonaisuus tukee Keravan kehittymistä ja vahvistaa vetovoimaa tuomalla palveluja, työpaikkoja ja asuntoja kaupungin ydinkeskustaan. Kauppakeskuksen tilat on lähes kokonaan vuokrattu ja myös asunnoille on ollut paljon kysyntää palvelujen välittömässä läheisyydessä ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä”, toteaa Ilmarisen listaamattomista sijoituksista vastaava johtaja Esko Torsti.

Keravan karuselli asunnot

Jaa sivu

Tutustu asuinkohteisiimme Keravalla

Samankaltaiset artikkelit