Kalasataman tornien yhteistilat tuovat luksusta elämään

Asuminen

Kalasataman tornien yhteistilat tuovat luksusta elämään

Mitä kerrostaloasunnon hintaan kuuluu? Ennen vastaus oli helppo. Ostit osakkeet, jotka oikeuttivat hallitsemaan tietyn asuinhuoneiston asuinneliöitä. Lisäksi sinulla oli oikeus käyttää yhtiön yhteisiä tiloja kuten irtainvarastoa, ulkoiluvälinevarastoa, saunatiloja ja mahdollista pesulatilaa.

Viime vuosina tilanne on muuttunut. Nyt asunnon hintaan voi kuulua paljon muutakin tai sitten ei. Esimerkiksi Helsingin Kalasataman asuintorneissa asunnon ostaja saa omien neliöidensä lisäksi merkittävästi muutakin. Oman asunnon lisäksi kauppaan kuuluu huomattava määrä yhteistiloja. Rakennuksen oma kuntoilutila, polkupyörien huoltohuone, pesula, jonka odotustilasta löytyy muun muassa keittiö ja televisio, kätevä kuraeteinen, talon oma postin pakettiautomaatti, saunatilat, ja ostosvarastot. Nyt rakenteilla olevaan Loistoon tulee edellä mainittujen lisäksi talon asukkaitten vieraita palveleva vierashuoneisto.

Havainnekuva talon vuokrattavasta vierashuoneistoa.
Loiston asukkaat voivat vuokrata omille vierailleen talon vierashuoneistoa.

Vaikka lista on jo pitkä, niin tässä kohtaa ollaan lueteltu vasta tornin pohjakerroksissa olevia kaikkien käytettävissä olevia tiloja ja palveluja. Kun päästään tornin huipulla sijaitsevalle terassikerrokselle, alkaa todellinen ihmetys. Voivatko nämä kaikki tosiaan kuulua oman asuntoni hintaan?

Suurenmoinen näköalaterassi, jossa on myös kesäkeittiö ja ulkoporeallas, juhlatilat 50 hengelle, keittiötilat, pienempi neuvottelukabinetti sekä kaksi ylellistä saunaosastoa pienimuotoisiin illanviettoihin. Kaiken kaikkiaan Kalasataman torneissa asuminen on kirjaimellisesti aivan toisella tasolla kuin Helsingin keskustan normaalissa kerrostaloasunnossa. Tiloja ja toimintoja riittää enemmän kuin ylellisessä omakotitalossa, silti asuminen on yhtä vaivatonta kuin missä tahansa uudessa ja modernissa kerrostalossa esteettömine kulkuineen ja toimivine ilmanvaihtoineen.

Mitä siis asunnon hintaan Kalasataman torneissa kuuluu? Tavallisen kerrostaloasunnon neliöhinnalla saat Kalasataman torneista runsaasti erilaisia toimintoja sisältäviä yhteistiloja, mutta ennen kaikkea saat palveluja ja sen kaltaista asumisen tasoa ja laatua, jota et saa mistään muualta Suomesta.

Jaa sivu

Samankaltaiset artikkelit