Kalasataman Horisontti tarjoaa uniikit tilat sujuvalle työnteolle ja luovuudelle

Toimitilat

Kalasataman Horisontti tarjoaa uniikit tilat sujuvalle työnteolle ja luovuudelle

Tuottaako inspiroiva ja viihtyisä työympäristö parempaa tulosta yritykselle? Me uskomme niin. Kalasatama on Helsingin trendikkäimpiä työpaikka-alueita ja sinne on tulossa noin 10 000 uutta työpaikkaa.

Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä, Kalasataman Horisontti, kohoaa Helsingin itäiseen kantakaupunkiin urbaaniin ja merelliseen kaupunginosaan erinomaisten kulkuyhteyksien äärelle. Horisontin alla levittäytyy Kalasataman eläväinen kaupunginosa ja toimistotornin kivijalassa sijaitsee kauppakeskus REDI kattavine palveluineen. Lyhyen kävelymatkan päässä ovat myös kaunis Mustikkamaa sekä Teurastamon ja Suvilahden alueet, jonne voi suunnata vaikka kävelypalaveriin tai lounastauolle.

Horisontin ainutlaatuiset toimistotilat sijaitsevat pilvenpiirtäjän kerroksissa 15-23. Alemmissa kerroksissa sijaitsevat huoneistohotellille varatut tilat sekä kauppakeskus ja palkittu pysäköintilaitos (EPA: Euroopan paras uusi pysäköintilaitos 2019). Yhden kerroksen pinta-ala on noin 500 neliömetriä ja ne on suunniteltu 1-2 käyttäjälle, mutta kerroksista on mahdollista lohkaista myös pienempiä, reilun sadan neliön kokoisia tiloja.

– Kaikki Horisontin toimistotilat ovat muuntojoustavia ja räätälöitävissä käyttäjien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Haluamme tarjota asiakkaille luovia ja asiantuntevia ratkaisuja. Autamme mielellämme läpi koko prosessin, mutta tarjoamme apua myös vaiheittain, oli kyseessä sitten tilatarpeen kartoitus tai räätälöidyn työpistesuunnitelman toteutus. Mitä aikaisemmassa vaiheessa lähtee projektiin mukaan, sitä enemmän pääsee vaikuttamaan omiin tiloihinsa, kertoo SRV:n asiakkuusjohtaja Jenita Kokkoniemi.

Kokkoniemi esittelee arkkitehdin piirtämää alustavaa pohjapiirrosta, jossa yksi kerros on lohkaistu noin 260 ja 280 neliön kokoisiin osiin kahdelle eri yritykselle. Monitilatoimistona yhteen kerroksen puolikkaaseen mahtuisi noin 30-35 työpistettä. Koko kerrokseen mahtuu yhteensä noin 70 työpistettä.

Horisontissa yritysten käytettävissä oleva tila ei rajoitu pelkästään itselle varattuihin neliöihin.

– Luovuus ja vapaus syntyvät siitä, että ihmiset voivat valita pitävätkö ideariihen Esplanadin puiston laajuisella Brygaksi nimetyllä viherkannella 5. kerroksessa vai siirtyvätkö hissillä suoraan johonkin REDIn lukuisista ravintoloista tai kahviloista. Lähellä sijaitseva Mustikkamaa on myös oiva paikka esimerkiksi kävelypalaverille. Saaren kiertäminen vie kävellen noin puoli tuntia, joten tunnin palaverissa saa kerrytettyä mukava määrän askeleitakin työnteon lomassa, Kokkoniemi vinkkaa.

Parhaat paikat tauolle tai kävelypalaverille

  • Puistokansi Bryga
  • Horisontin 24. kerroksen kahvila-ravintola* näköalaterasseineen
  • Mustikkamaa
  • Teurastamo
  • Suvilahti

* kohteen valmistuttua.

Jaa sivu

Kiinnostuitko Kalasataman Horisontista? Ota yhteyttä ja varaa yrityksellesi ainutlaatuiset toimitilat Helsingin kattojen yltä.

Juha-Matti Kiiski

Juha-Matti Kiiski

Asiakkuuspäällikkö

juha-matti.kiiski@srv.fi040 084 1213
Miikka Wikström

Miikka Wikström

Asiakkuuspäällikkö

miikka.wikstrom@srv.fi050 547 2410
Ota yhteyttä
Kalasataman Horisontti

Kalasataman Horisontti

Horisontti on Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä. 26-kerroksinen Horisontti kohoaa 111 metrin korkeuteen ja sen toimistotiloista on mahtavat merinäkymät. Kulkuyhteydet autolla tai julkisilla ovat erinomaiset, ja alakerrassa sijaitsee kauppakeskuksen monipuoliset palvelut.

Tutustu kohteeseen

Samankaltaiset artikkelit