Kalasataman Horisontista tulee Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä

Toimitilat

Kalasataman Horisontista tulee Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä

Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä, Kalasataman Horisontti, kohoaa Helsingin itäiseen kantakaupunkiin urbaaniin ja merelliseen kaupunginosaan erinomaisten kulkuyhteyksien äärelle.

Yli 100 metrin korkeuteen kurottava Horisontti haastaa perinteisen käsityksen toimitiloista ja tarjoaa yrityksille täysin ainutlaatuiset mahdollisuudet. Kalasatamaan rakennetaan kaikkiaan kahdeksan tornia, mutta ainoastaan Horisonttiin on suunnitteilla toimitiloja. Horisontista on tulossa täysin uniikki työympäristö edelläkävijäyrityksille. Kaikista toimitiloista on merinäköala, alla levittäytyy Kalasataman kaupunginosa kattavine palveluineen ja omalle työpaikalle toimistotorniin pääsee hurauttamaan hissillä suoraan metrolta.

– Horisontti vastaa erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten toimitilatarpeisiin. Monissa yrityksissä omasta identiteetistä viestiminen eri sidosryhmille koetaan erittäin tärkeäksi ja toimitilat ovat yksi hyvä keino erottua muista. Horisontti on kansainväliselläkin mittapuulla uniikki kokonaisuus ja sopii yrityksille, jotka etsivät edustavia tiloja itselleen ihmisvirtojen ääreltä. Kalasatama-Vallila-Pasila -akseli on kasvava ja erittäin vetovoimainen työpaikka-alue ja Horisontista tulee toimitilojen maamerkki Helsinkiin, toteaa SRV:n asiakkuusjohtaja Jenita Kokkoniemi.

Kun työpaikka on Horisontissa, pääsee samalla hyödyntämään Kalasataman, Suvilahden ja Teurastamon alueiden erinomaista palvelutarjontaa. Horisontin 1-4. kerroksissa sijaitsevat metroasema sekä kauppakeskus REDI ravintoloineen, ruokakauppoineen, erikoisliikkeineen ja muine palveluineen. Rakennuksen viidennessä kerroksessa voi nautiskella tauosta viihtyisällä puistokansi Brygalla ja tornin 24. kerroksesta nauttia lounasta tai päivällistä terassiravintolassa merinäköalalla.

Horisontti lyhyesti

  • 26 kerrosta yksilöllisesti räätälöitäviä toimitiloja
  • 6 minuuttia Helsingin keskustasta
  • merinäköala kaikista toimitiloista
  • metrolta suora yhteys toimistotorniin
  • palvelut: REDI-kauppakeskuksen monipuoliset palvelut, näköalaravintola, puistokansi, metroyhteys, bussiyhteys, pysäköintikellari, pyöräparkki
  • Suunnitteilla, arvioitu valmistuminen 2022–2023

Jaa sivu

Kiinnostuitko Kalasataman Horisontista? Ota yhteyttä ja varaa yrityksellesi ainutlaatuiset toimitilat Helsingin kattojen yltä.

Ota yhteyttä
Kalasataman Horisontti

Kalasataman Horisontti

Horisontti on Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä. 26-kerroksinen Horisontti kohoaa 111 metrin korkeuteen ja sen toimistotiloista on mahtavat merinäkymät. Kulkuyhteydet autolla tai julkisilla ovat erinomaiset, ja alakerrassa sijaitsee kauppakeskuksen monipuoliset palvelut.

Tutustu kohteeseen

Samankaltaiset artikkelit