Kalasataman Horisontissa pääset metrolta suoraan omaan aulaan

Toimitilat

Kalasataman Horisontissa pääset metrolta suoraan omaan aulaan

Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä, Kalasataman Horisontti, kohoaa Helsingin itäiseen kantakaupunkiin urbaaniin ja merelliseen kaupunginosaan erinomaisten kulkuyhteyksien äärelle.

Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä, Kalasataman Horisontti, kohoaa Helsingin itäiseen kantakaupunkiin urbaaniin ja merelliseen kaupunginosaan erinomaisten kulkuyhteyksien äärelle.

Kalasatamassa jos missä on liikkuminen tehty helpoksi. Jos matka ruuhkaisessa kaupunkiliikenteessä omalla autolla ei kiehdo, voi sen jättää kauppakeskus REDIn liityntäpysäköintiin ja jatkaa matkaa keskustaan metrolla tai bussilla. Metro pysähtyy REDIn kolmannessa kerroksessa 500 kertaa vuorokaudessa ja matka Helsingin keskustaan kestää vain 6 minuuttia.  Maailma on lähellä, kun lentoasemallekin matkaa puolessa tunnissa raiteita pitkin.

Metron ja bussin lisäksi Kalasatamaan pääsee muutaman vuoden kuluttua myös ratikalla. Raitioliikenne alkaa kulkea 2020-luvun puolivälissä Kruunusiltoja pitkin Hakaniemeen ja Korkeasaaren kautta Laajasaloon. Kruunusillat-pikaraitiotien liikennöinti keskustaan alkaa Helsingin kaupungin arvion mukaan vuonna 2026. Lisäksi Kalasataman eteläosasta, Nihdistä, tulee raitiotieyhteys Vallilanlaakson kautta Pasilaan. Liikennöinti Kalasatamasta Pasilaan alkaa kaupungin arvion mukaan vuonna 2025.

Pyöräilijä puolestaan pääsee Kalasatamaan kätevästi kevyenliikenteenväylä Baanaa pitkin, joka kulkee Kalasataman halki Itäväylän molemmin puolin. Kalasataman metroaseman yhteydessä on polkupyörille liityntäpysäköintiasema ja alueelta löytyy myös useita kaupunkipyöräasemia.

Erinomaiset liikenneyhteydet ovat yksi Horisontin keskeisiä valttikortteja ja liikkumisen sujuvuus on huomioitu myös itse toimistotornissa. Kukaan ei halua jonottaa aamuruuhkassa – etenkään hissiin.

– Sujuvasta liikkumisesta ei tule pullonkaulaa. Horisonttiin on tulossa kolme Koneen valmistamaa supernopeaa hissiä, jotka liikkuvat viiden metrin sekuntivauhdilla. Hissiin voi hypätä vaikka suoraan pysäköintikerroksista tai metrotasanteelta. Lisäksi rakennuksen julkisivuun tulee yksi näköalahissi, jolla pääsee 24. kerroksen ravintolaan saakka, SRV:n asiakkuusjohtaja Jenita Kokkoniemi kertoo.

Amerikkalaisista televisiosarjoista tuttuja suoraan toimistoon sisään kuljettavia hissejä ei Kokkoniemen mukaan Horisontissa nähdä paloteknisistä syistä. Kulku toimistotiloihin tapahtuu kerrosaulojen kautta. Jenkkityyliin Horisonttia voi kuitenkin verrata, sillä yli 100-metrinen toimistopilvenpiirtäjä on Suomessa jotain ainutlaatuista ja ennennäkemätöntä!

Esimerkiksi näillä kulkuvälineillä pääset Horisonttiin

  • autolla
  • metrolla
  • bussilla
  • pyörällä
  • kävellen
  • hissillä
  • tulevaisuudessa myös raitovaunulla

Jaa sivu

Kiinnostuitko Kalasataman Horisontista? Ota yhteyttä ja varaa yrityksellesi ainutlaatuiset toimitilat Helsingin kattojen yltä.

Ota yhteyttä
Kalasataman Horisontti

Kalasataman Horisontti

Horisontti on Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä. 26-kerroksinen Horisontti kohoaa 111 metrin korkeuteen ja sen toimistotiloista on mahtavat merinäkymät. Kulkuyhteydet autolla tai julkisilla ovat erinomaiset, ja alakerrassa sijaitsee kauppakeskuksen monipuoliset palvelut.

Tutustu kohteeseen

Samankaltaiset artikkelit