Ihmisen kokoinen Kerava on lähempänä Helsingin ydintä kuin luulet

Asuminen

Ihmisen kokoinen Kerava on lähempänä Helsingin ydintä kuin luulet

Luonnonläheisyyteen, monipuolisiin palveluihin ja nopeisiin liikenneyhteyksiin on helppo ihastua. Tutustu 5 +1 faktaan Keravasta, jossa eurolla saa aina enemmän.

 1. 1

  24 minuuttia Helsinkiin

  Kerava sijaitsee yllättävän lähellä. Raiteita pitkin Keravalta pääsee R-, Z- ja D-junan kyydissä Helsingin rautatieasemalle 24 minuutissa. Vertailussa häviää jopa Vuosaari, josta metrolla matka kestää 32min. Lähiseudun arvolipun hinta on 6,30€

 2. 2

  Puolessa tunnissa maailmalle

  Äkkilähdöt ja lomamatkat ovat aina 31 minuutin matkan päässä. Helsinki-Vantaan lentokentälle pääsee Keravalta junalla helposti, kun vaihtaa kehäradan junaan Hiekkaharjun pysäkillä. Jos alla on oma auto tai taksi, matka vierähtää 25 minuutissa.

 3. 3

  Keskineliöhinta seuraa koko maan trendiä

  Asuntojen keskineliöhinta 2339€ on lähempänä koko maan keskiarvoa, kuin Helsingin hintatasoa. Omaan asuntoon pääsee Keravalla myös huokeammin kuin Espoossa tai Vantaalla.

 4. 4

  40 leikkipaikkaa ja 19 päiväkotia ympäri kaupunkia

  Arkea helpottavat lyhyet etäisyydet juna-aseman, leikkipaikkojen ja palveluiden välillä. Eri puolille kaupunkia levittäytyy 19 päiväkotia ja 40 leikkipaikkaa, joissa lapsille riittää temmellettävää.

 5. 5

  450 hehtaaria puistometsää, 4 koirapuistoa ja 15 minuuttia ratsastuslaitumille

  Seudun harrastusmahdollisuudet ovat vailla vertaa. 160 hehtaaria viheralueita ja 450 hehtaaria puistometsää ovat helposti saavutettavissa Keravan keskustasta. Koirille löytyy 4 koirapuistoa. Vartin bussimatkan päästä Talmasta löytyvät laskettelurinteet, golfkentät ja ratsastuslaitumet.

 6. 6

  Keravalaiset teot palkitaan

  35000 asukkaan Keravalla äänestetään vuosittain teko, joka on parantanut keravalaisten yhteishenkeä ja tuonut iloa arkeen. Kaupunkilaiset ovat aktiivisia järjestämään tapahtumia ja Keravalta löytyy esimerkiksi 60 aktiivista liikuntaseuraa.

Ota yhteyttä

Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu

Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu

Derby Business Park, Tarvonsalmenkatu 15, 02600 Espoo

asuntomyynti@srv.fi0800 122 200 (maksuton)

Samankaltaiset artikkelit