Hihat heilumaan, huipputyypit!

Rekrytointi

Hihat heilumaan, huipputyypit!

Tämän päivän potentiaaliset työntekijät odottavat yrityksiltä paljon. Työpaikkaan kohdistuu lukuisia odotuksia – mielekkäät, haastavat ja vastuulliset työtehtävät, hyvät tulevaisuuden näkymät, mukava työyhteisö, säännöllinen palaute, arvostus, työn ja vapaa-ajan tasapaino. SRV vastaa näihin toiveisiin trainee-ohjelmassaan.

”Haluamme alan parhaat harjoittelijat meille, huipputyyppejä kasvamaan ja kehittymään vakituisiin tehtäviin harjoittelun kautta”, linjaa SRV:n henkilöstöjohtaja Pirjo Ahanen.

Millaisia ominaisuuksia ihanteellisella kandidaatilla sitten on ja miten hakuprosessi etenee?

”Persoona ratkaisee. Totta kai osaamisen pitää olla kunnossa, mutta ennen kaikkea etsimme oikeaa asennetta, oppimishalua ja kykyä kehittyä. SRV on innostava ja voimakkaasti kehittyvä työpaikka ja odottaa samaa myös työntekijöiltään. Tärkeää on myös opintojen loppuun vieminen”, kertoo Ahanen.

SRV käyttää rekrytoinnissa kumppania, joka haastattelee lupaavat hakijat videon välityksellä. SRV:läiset esimiehet valitsevat videoiden perusteella osallistujat arviointipäivään.

”Arviointipäivässä hakijat pääsevät keskustelemaan potentiaalisten esimiesten kanssa ja yhteensopivuutta voidaan testailla puolin ja toisin. Tavoitteena on saada työsopimukset aikaan nopeasti arviointipäivän jälkeen. Tämän mahdollistaa se, että rekrytointiprosessi on tiukka, monivaiheinen ja vaatimukset ovat kovia”, summaa Ahanen.

Tiivistä oppilaitosyhteistyötä Metropolia AMK:n kanssa

  • Elokuun lopussa rakennusosaston opettajat kävivät lukuvuoden avauksen kunniaksi Living Labissa tutustumassa REDI-projektiin. Erityisen kiinnostuksen kohteena olivat kehityspanostukset ja uuden teknologian kokeilut.
  • Syyskuun alkupäivinä SRV:läiset kävivät vastavierailulla turvallisuuspäivän merkeissä. Ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoille tarjottiin turvallisuustietoutta rakennusalan yritysten rasteilla. Opiskelijoille vedettiin työmaan etäperehdytys jokaisen omalla puhelimella, etäperehdytys toimii siis näppärästi myös mobiilisti.
  • Syyskuun lopussa Metropolian rakennusosaston ensimmäinen vuosikurssi vieraili REDIn Living Labissa. SRV:n toimitusjohtaja ja nuoremmat työnjohtajat kertoivat SRV:stä työpaikkana ja omasta työurastaan, ennen kuin opiskelijat lähtivät työmaakierroksille eri työmaille.

Jaa sivu

Samankaltaiset artikkelit