Harvoin tarjolla, Tampereen Wallesmanni.

Asuminen

Harvoin tarjolla, Tampereen Wallesmanni.

Asuntomarkkinoilla termi ”Harvoin tarjolla” on varmasti monille tuttu, mutta katetta termin käytölle löytyy harvassa kohteessa yhtä paljon kuin Tampereen Wallesmannissa. Wallesmanni valmistuu Tampereen kannen yhteyteen vielä tämän vuoden puolella. Ja tähän kohteeseen kannattaa todellakin tutustua ostohousut jalassa.

Aivan ydinkeskustassa. Aivan rautatieaseman vieressä. Aivan uuden UROS LIVE -areenan vieressä. Aivan useimpien oppilaitosten läheisyydessä. Sijainti, sijainti, sijainti. Kaupungin parhaat liikenneyhteydet sekä paras viihdetarjonta samassa paketissa.

Ja kyseessä on uudiskohde. Sellaisia ei Suomen suurimpien kasvukeskuksien parhaille paikoille yksinkertaisesti enää rakenneta.

Kukapa ei haluaisi asua mukavasti, vaivattomasti ja uusinta teknologiaa hyödyntävissä yhtiöissä? Uudiskohteissa on hyvin huomioitu nykyihmisten elämisen tarpeet, ja uudiskohteessa välttyy pitkäksi aikaa remonttimurheilta ja ylimääräisiltä kuluilta. Uudiskohteet rakennetaan useimmiten yhtiövelkaa hyväksikäyttäen ja Wallesmannissa tätä valmista rahoitusta on mukavan suuri osuus koko asunnon hinnasta.

Olisiko tässä tarjolla yksi markkinoiden parhaista sijoitusasunnoista, opiskelija-asunnoista vai olisiko tämä paras ihan omaksi asunnoksi?

Jaa sivu

Samankaltaiset artikkelit