Harrastusvälineitä kouluihin – Olympiapäivänä innostetaan kokeilemaan

Vastuullisuus

Harrastusvälineitä kouluihin – Olympiapäivänä innostetaan kokeilemaan

Tänään, 6.9., vietetään Olympiapäivää ja harrastamisen viikkoa. Tavoitteena on, että jokainen lapsi ja nuori voisi löytää kipinän ja itselleen mieluisan harrastuksen. Harrastus tuo elämään paljon hyviä asioita: uusia taitoja ja onnistumisen kokemuksia, uusia ystäviä ja yhteisöllisyyttä sekä vaihtelua ja virkistystä normaaliarkeen. Vain kokeilemalla voi tietää, mikä harrastuksista on se oma, itselle parhaiten sopiva juttu.

SRV:llä ja Suomen Olympiakomiteassa haluttiin ilahduttaa niiden koulujen oppilaita, jotka ovat juuri aloittaneet tänä syksynä uudessa, SRV:n rakentamassa, koulussa tai, jotka vielä väistötiloissa odottavat uusien koulutilojen valmistumista. Kouluille toimitettiin harrastusvälinesetit liikuntatunteja ja välituntiliikuntaa varten, jos vaikka sitä kautta löytyisi kipinä uuteen lajiin.

Jousenkaaren koululla oppilaat rakensivat välineistä heti temppuradan. Uudet pallot ihastuttivat värikkyydellä ja kirkkaudella. Uusiin Jousenkaaren koulun tiloihin oppilaat pääsevät muuttamaan syksyllä 2022.

Liikuntavälineet kävi viemässä Olympiakomitean Mikko Selin sekä SRV:n Brand Manager Katri Eskelinen.

Hovirinnan koulu Kaarinassa on vielä väistötiloissa ja uutta koulua rakennetaan väistötilan viereen. Työmaalta harrastusvälineet koululle kävi viemässä SRV:n työnjohtajat Markus Vartiainen ja Antti Uusikartano ja välineet otti vastaan rehtori Taina Tilvis.

 

Pallot lähtivät Suomalais-venäläisellä koululla saman tien testikäyttöön uudenpuukoulun pihalla. Liikuntasäkin kävi viemässä Suomen Olympiakomitean Mikko Selin ja SRV:n viestintä- ja markkinointijohtaja Miia Eloranta. Välineet otti vastaan rehtori Tuula Väisänen.

Monikon koulun oppilaat ovat päässeet muuttamaan elokuussa uuteen kouluun ja projektipäällikkö Mikael Lähteenmäki kävi viemässä rehtorille Maria Laurén-Lindholille säkillisen liikuntavälineitä.

SRV tekee yhteistyötä Suomen Olympiakomitean kanssa lasten liikkumisen ja harrastamisen puolesta. Liikkumisen mallit syntyvät jo nuorena ja niiden vaikutukset kantavat pitkälle elämän kaikilla eri osa-alueilla. Koronapandemian myötä yli 20 000 lasta ja nuorta on pudonnut ohjatun harrastustoiminnan parista urheiluseuroista – lasten ja nuorten hyvinvointi on juuri nyt ajankohtaisempaa kuin koskaan.

Tutustu Olympiapäivään>>

Lue lisää valmistuneista kouluista>>

Jaa sivu

Samankaltaiset artikkelit