Fazer Food & Co nostaa Vantaankosken lounasvaihtoehdot uudelle tasolle

Kaupunkien kehittäjä

Fazer Food & Co nostaa Vantaankosken lounasvaihtoehdot uudelle tasolle

Vantaankosken Pressiin aukeaa uusi Food & Co -konseptin ravintola, joka on avoin kaikille hyvän ruoan ja viihtyisän tunnelman ystäville.

Moderni ja industriaalinen, mutta kuitenkin rento ja kodikas. Näin kuvailee kohta ovensa avaavaa ravintolaa Fazer Food Services -yksikön asiakkuuspäällikkö Carita Simolin. Ravintolasalissa tunnelmaa luovat yli 5 metriä korkeassa tilassa auki jätetyt alakattorakenteet sekä yhdellä seinällä valloittava viidakkotapetti. Viihtyisyyttä ja toiminnallisuutta tuovat erilaiset pöytäryhmät ja sohvat.

Noin 120 asiakaspaikan ravintola avaa ovensa ensimmäistä kertaa lounasaikaan tiistaina 5. maaliskuuta. Ruokasali toimii myös co-working-tilana, jossa aamuisin ja iltapäivisin työnteko tai palaveri sujuu mukavasti samalla, kun voi nauttia kupillisen höyryävää teetä ja suussa sulavan croissantin.

Simolinin mukaan uuden ravintolan palveluita tuotetaan entistä kohdennetummin ja asiakkaiden toiveet huomioon ottaen. Ruokalistalle on valittu aluksi muissa ravintoloissa suosikeiksi nousseita ruokia, mutta heti huhtikuun alussa asiakkaiden toiveita ja mielipiteitä kartoitetaan asiakaskyselyllä.

– Muokkaamme lounasravintolan ja koko päivän auki olevan kahvilan tarjontaa saamamme palautteen mukaan, Simolin kertoo.

Jokaisessa Food & Co -konseptin ravintolassa avainasemassa on vastaava ravintolapäällikkö tai oma keittiömestari. He tuntevat parhaiten asiakkaidensa toiveet ja saavat varsin itsenäisesti päättää tarjoiluista. Pressissä keittiötä johtaa lähes 30 vuoden kokemuksen omaava kokki Mirja Parkkinen ja ravintolapäällikkönä toimii Hanna Holmström.

Fazer Food Servicellä on käytössä noin 7 000 lounasreseptiä, joten valinnanvaraa vuoden jokaiselle päivälle riittää.

Saisiko olla aamiaista, lounasta, välipalaa vai kenties kaikkia?

Asiakkaiden erilaiset tarpeet heijastuvat ravintolan tarjontaan. Esimerkiksi työmatkapyöräilijät syövät mielellään aamiaisen vasta perillä. Ravintolasta ja kahvilasta löytyykin vaihtoehtoja monen kokoiseen nälkään pitkin päivää.

Lounasaikaan Nordic buffetissa on tarjolla runsas salaattipöytä, keitto, leipäpöytä, useampi lämmin ruokavaihtoehto, ruokajuomat sekä jälkiruoka, kahvi ja tee. Ravintolassa on myös grilli, jonka tarjontaa asiakkaiden toiveet ohjaavat.

Jo pitkän aikaa suosiotaan kasvattanut kasvisruoka näkyy myös tarjonnassa, ja ruokalistalta löytyykin joka päivä kasvisruokavaihtoehto. Myös laktoosittomia ja gluteenittomia vaihtoehtoja on tarjolla päivittäin. Kevyempään nälkään voi nauttia pelkän keitto- ja salaattilounaan tai kiireessä lounaan voi napata näppärästi mukaan. Ravintolasta voi ostaa myös kotiin ruokaa, leipää ja leivonnaisia.

Kokoustarjoilujen trendejä ovat olleet muun muassa aivoruoat, Simolin kertoo

Kokoustarjoilujakaan ei ole Pressissä unohdettu. Ne voidaan noutaa kahvilasta tai tilata suoraan omiin tiloihin. Kokoustarjoilujen trendejä ovat olleet muun muassa aivoruoat, kuten hedelmät ja pähkinät, kevyet ja terveelliset vaihtoehdot sekä useammat pienet tuotteet. Näin esimerkiksi aamupalaverissa kaikille löytyy sopiva vaihtoehto.

– Kokoustarjoilutkin toteutamme täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Jotkut haluavat tarjota pelkkiä kasvisvaihtoehtoja ja toiselle kinkkusämpylät maistuvat parhaiten, Simolin kertoo.

 

Pressi on uudenlainen ja energiatehokas toimitila, jossa yritykset voivat suunnitella ja räätälöidä omaa toimintaansa varten parhaiten sopivan kokonaisuuden. Pressi sijaitsee logistisesti aitiopaikalla Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän kupeessa, lähellä lentokenttää. Alue vetää puoleensa menestyviä yrityksiä ja se tunnetaankin tutkimukseen ja tekniseen kauppaan erikoistuneiden yritysten keskittymänä.

Jaa sivu

Tutustu PRESSIin

Pressi – monimuotoista toimitilaa

Pressi – monimuotoista toimitilaa

Vastuulliseksi suunniteltu Pressi Smart Premises sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaankoskella. B-talon rakentaminen on alkanut ja valmistuminen on 10/2022.

Kysy vapaista tiloistaJaa sivu

Samankaltaiset artikkelit