Erotu ja tuo yrityksesi Helsingin kattojen ylle Kalasataman Horisonttiin

Toimitilat

Erotu ja tuo yrityksesi Helsingin kattojen ylle Kalasataman Horisonttiin

Omilla toimitiloillaan jokainen yritys näyttää henkilöstölleen, yhteistyökumppaneilleen ja asiakkailleen sen, mitä se ajattelee itsestään, mihin se uskoo ja mitä se tavoittelee. Omannäköinen toimitila on jokaisen yritysbrändin kivijalka ja näyteikkuna. Entä jos niistä ikkunoista näkyisi Helsingin upeimmat maisemat?

Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä, 26-kerroksinen ja yli 100 metrin korkeuteen kurottava Kalasataman Horisontti kohoaa Helsingin itäiseen kantakaupunkiin urbaaniin ja merelliseen kaupunginosaan erinomaisten kulkuyhteyksien äärelle.

– Kalasatamaan rakennetaan kaikkiaan kahdeksan tornia, ja ainoastaan Horisonttiin on tulossa toimistotiloja. Siitä tulee täysin uniikki työympäristö edelläkävijäyrityksille, kertoo SRV:n asiakkuusjohtaja Jenita Kokkoniemi.

Toimistotornin 1-4. kerroksissa sijaitsevat kauppakeskus REDIn palvelut, 5-14. kerrokset ovat puolestaan suunniteltu huoneistohotellin käyttöön ja kerroksissa 15-23 sijaitsevat toimistotilat. Horisontin 24. kerroksessa pääsee nauttimaan kaikille kaupunkilaisille avoimen kahvila-ravintolan palveluista näköalaterasseineen.

– Upean lisänsä ja ainutlaatuiset mahdollisuudet yrityksille tuovat Horisontin ylimmät kerrokset 25 ja 26, jotka ovat erinomainen paikka esimerkiksi edustustiloiksi. Niin penthouse-tilat kuin toimistokerroksetkin suunnitellaan ja toteutetaan käyttäjän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Torni kaventuu huippua kohti, joten kaksi ylintä kerrosta ovat pinta-alaltaan hieman muita kerroksia pienempiä. Niihin sopisi esimerkiksi tasokasta asiakas-, neuvottelu- tai co-working-tilaa. Olemme avoimia erilaisille ideoille, Kokkoniemi kertoo.

Toimistopilvenpiirtäjässä luonnonvalo ja näkymät kaikkiin ilmansuuntiin ovat oleellinen osa tilaa.

– Jo nimikin, Kalasataman Horisontti, kuvastaa merellisyyttä ja näkymää pitkälle. Täällä yritys on aidosti aitiopaikalla, kattojen yllä ja keskellä kaupunkia, toteaa Kokkoniemi.

Horisontin vahvuudet

  • Keskeinen sijainti Helsingin vetovoimaisimmalla asuin- ja työpaikka-alueella; naapurustossa mm. Keskon pääkonttori, Tilastokeskus, Helsingin Kaupunkiympäristötalo sekä lukuisia luovan alan yrityksiä
  • Erinomaiset liikenneyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla
  • Laadukkaat ja monipuoliset kauppakeskus REDIn palvelut hissimatkan päässä toimistosta
  • Muuntojoustavat toimistotilat
  • Tehokkaat ja modernit talotekniset ratkaisut
  • Merimaisemat, hyvät ulkoilumahdollisuudet

Jaa sivu

Kiinnostuitko Kalasataman Horisontista? Ota yhteyttä ja varaa yrityksellesi ainutlaatuiset toimitilat Helsingin kattojen yltä.

Ota yhteyttä
Kalasataman Horisontti

Kalasataman Horisontti

Horisontti on Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä. 26-kerroksinen Horisontti kohoaa 111 metrin korkeuteen ja sen toimistotiloista on mahtavat merinäkymät. Kulkuyhteydet autolla tai julkisilla ovat erinomaiset, ja alakerrassa sijaitsee kauppakeskuksen monipuoliset palvelut.

Tutustu kohteeseen

Samankaltaiset artikkelit