Asumisen palveluilla enemmän aikaa hyvää arkeen

Asuminen

Asumisen palveluilla enemmän aikaa hyvää arkeen

Parantaaksemme suomalaisten koettua elämänlaatua ja ihmisten arkea lanseerasimme asumisen palvelut, joita on kehitetty yhdessä Helsingin Kalasataman tornien asukkaiden kanssa.

Ihmiset ovat aiempaa valmiimpia käyttämään erilaisia palveluita hakiessaan helpotusta arkeensa, elämyksiä tai mahdollisuutta kehittää itseään. Myös jakamistalouden suosio kasvaa ja omistamisen merkitys vähenee ekologisuuden ja helppouden arvostuksen lisääntyessä.

Haluamme, että arki meidän kohteissamme on mahdollisimman sujuvaa ja kestävää. Rakennamme laadukkaita asuntoja kaupunkien parhaille sijainneille, jolloin aikaa säästyy työmatkoilta ja kauppareissuilta. Tähän kun lisätään vielä arkea helpottavat asumisen palvelut, voivat asukkaat keskittyä arjessa siihen, mikä heille tuottaa eniten iloa ja hyvinvointia

Arkea helpottavat palvelut parin klikkauksen päässä

Digitaalisen ja helppokäyttöisen palvelualustan, Asumin, kautta Kalasataman tornien asukkaat voivat varata tiloja ja tilata arkea helpottavat palvelut yhdestä paikasta. Asumi luo uudenlaista asumiskokemusta yhdistämällä palveluntarjoajat ja ihmiset sekä mahdollistamalla yhteistilojen tehokkaan jakamisen.

Asumisen palvelut tuotiin ensimmäisenä käyttöön loppuvuodesta 2019 valmistuneen Majakan asukkaille. Asumisen palvelujen ytimen muodostaa talotiimi, johon kuuluu aulapalvelu, huolto ja siivous. Aulapalvelu toimii asukkaiden arjen apuna aamuvarhaisesta myöhäiseen iltaan. Lisämaksusta asukkaat voivat tilata esimerkiksi kotisiivouksen, Handymanin tai koiran ulkoilutuksen.

Talotiimiä täydentää kauppakeskus REDIn toimijoiden palvelukattaus, josta asukkaat voivat tilata vaikkapa pesulapalvelun, cateringin, akvaarion puhdistuspalvelun tai yhteiskäyttöauton. Lisäksi Asumin kautta hoituu kommunikointi talon toimijoiden kanssa, tiedotteiden lukeminen ja rakennukseen ja asuntoon liittyvien tietojen tarkastelu.

Jaa sivu

Tutustu asumisen palveluihin

Asumi – urban happiness

Asumi - asumisen palvelut Kalasataman tornien asukkaille

Lue lisää
Muuttovalmis Loisto

Muuttovalmis Loisto

Muuttovalmis Loisto kohoaa 124 metrin korkeuteen. Asuintornissa on 32 kerrosta ja 249 huoneistoa.

Lue lisää

Samankaltaiset artikkelit