Asumi nostaa tornitaloasumisen palvelut aivan omalle tasolleen

Asuminen

Asumi nostaa tornitaloasumisen palvelut aivan omalle tasolleen

Kuntosalille vai terassille? Tätä moni meistä pohtii silloin tällöin. Kalasataman asuintorneissa tämä valinta tulee eteen päivittäin. Kun oman talon sisältä löytyvät lähes kaikki kuviteltavissa olevat asumiseen ja elämiseen liittyvät palvelut, jää paremmin aikaa omasta kunnosta huolehtimiseen talon omassa kuntosalissa tai vaikka maisemien ihailuun talon yhteisellä kattoterassilla.

Miten juuri Kalasataman torneissa palvelut eroavat muiden Helsingin kantakaupungin kerrostalojen palveluista? Miksi siellä jää enemmän aikaa itselle? Saahan kotisiivouksen tai ruokakassin tilattua myös niihin. Vastaus on Asumi.

Asumi on Kalasataman torneihin suunniteltu digitaalinen palvelu, joka yhdistää talojen viestinnän, tilojen varaamisen ja asumisen palvelujen verkkokaupan. Palvelu toimii Internet-selaimen välityksellä ja on käytettävissä tietokoneella tai älypuhelimella. Kalasataman asuintorneissa asukkaat voivat siis varata kattosaunoja, juhlatiloja, pyykinkuivaustiloja, siivousta, kukkienkastelua, remonttireiskaa, sunnuntaibrunssin, tekstiilipesurin tai vaikka koiran ulkoilutusta yhdestä ja samasta paikasta. Asumista. Ja koska tornien alla sijaitsee kokonainen kauppakeskus, palvelujen tarjoajat löytyvät aina läheltä. Tarvitsetko paitojen pesua, kampaajaa, suutaria? Kyllä löytyy. Helposti ja nopeasti. Nappia painamalla. Ja kuten klisee kuuluu, sinä voit käyttää oman aikasi paremmin.

Täällä asuminen on kirjaimellisesti aivan uudella tasolla. Elämisen helppous ja vaivattomuus Kalasataman torneissa voi silti aiheuttaa toisinaan päänvaivaa. Kuntosalille vai terassille? Onneksi ongelma on positiivinen.

Jaa sivu

Tutustu Loiston palveluihin

Muuttovalmis Loisto

Muuttovalmis Loisto

Muuttovalmis Loisto kohoaa 124 metrin korkeuteen. Asuintornissa on 32 kerrosta ja 249 huoneistoa.

Lue lisää

Samankaltaiset artikkelit