Paaskyvuorenkoulu_havainnekuva.jpg

Pääskyvuoren koulun osittainen peruskorjaus ja laajennus

Työmaan tiedot

Työmaan numero8223
SijaintiTalvitie 10, 20610 Turku
Valmistuu2023

Mitä täällä rakennetaan?

SRV toteuttaa Pääskyvuoren koulun osittaisen peruskorjauksen ja laajennuksen Turun Pääskyvuoressa. Hankkeessa vanhan koulurakennuksen siipi peruskorjataan ja sen yhteyteen rakennetaan uudisrakennus. Koulurakennuksen säilytettävässä osassa tehdään peruskorjausluonteisia muutostöitä.

Kolmikerroksisen koulukeskuksen laajuus on noin 7 050 bruttoneliömetriä. Koulurakennus tarjoaa tilat 360:lle alakoululaiselle, kolmelle esiopetusryhmälle ja liki 50 työntekijälle. Uudisrakennusosa on suunniteltu kolmekerroksiseksi, jonka lisäksi ullakkokerrokseen sijoitetaan ilmanvaihtokonehuone. Pihalle tulee kylmä pihavarasto. Uudisrakennusosaan tulee liikuntasali.

Koulun pysäköintialue ja saattopaikat sijoitetaan omalle tontille koulurakennuksen ja Pääskylento tien väliin. Talvitien liittymä muutetaan kevyen liikenteen kulkuväyläksi. Koulun, esikoulun saattoliikenne sekä laajennukseen tulevan uuden liikuntahallin käyttäjien kulku ohjataan uutta reittiä Pääskynlennon kautta, joka toimii myös rakentamisen aikaisena kulkureittinä työmaalle. Rakentamisen aikana koulun liikenne ohjataan Pääskynlennon kautta koulun kentälle, johon sijoitetaan väliaikaiset parkkipaikat sekä koulun huoltoliikenne.

Aluesuunnitelma 1.8.2023
 

Pääskyvuoren koulun aluesuunnitelma

Huomioitavaa

Mahdollisista liikenteen poikkeusjärjestelyistä kerrotaan ajantasaisesti rakennustöiden edetessä. Poikkeusjärjestelyjen tarkoitus on taata sujuva toiminta ja turvallinen liikkuminen.

Työmaalla työskennellään arkisin klo 07:00 – 16:00 välisenä aikana.

Yhteystiedot

SRV elämäsi rakentaja

Eerik Leivo

Projektipäällikkö, Turku

SRV elämäsi rakentaja

Riku Vaajasaari

Vastaava työnjohtaja, Turku