Search form

Srv Yhtiona / SRV työnantajana / Hae meille! / Harjoittelu- ja kesätyöpaikat

Harjoittelu- ja kesätyöpaikat

Suomen johtavana projektinjohtourakoitsijana vahvuutemme perustuu työntekijöidemme osaamiseen. Siksi tarjoamme vuosittain useita harjoittelu- ja lopputyöpaikkoja, joiden kautta koulutamme tulevaisuuden huippuosaajia. Tarjoamme harjoittelijoille monipuolisia mahdollisuuksia käytännön työkokemuksen kartuttamiseen ja oman ammattitaidon kehittämiseen. Samalla harjoittelija pääsee tutustumaan SRV:n asiantuntijaorganisaation toimintatapoihin ja saa mahdollisuuksia vaativampiin tehtäviin siirtymiseen.

Harjoittelu- ja kesätyöpaikat SRV:llä kesällä 2017

Tarjoamme joka vuosi lukuisia mielenkiintoisia harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja muun muassa insinööri- ja mestariharjoittelijoiden tehtävissä rakennusalan opiskelijoille. Toteutamme kesän 2017 rekrytointiprosessin yhteistyössä Studentworkin kanssa. Hakuaika on päättynyt. Hakemukset käsitellään helmikuun aikana ja päätöksistä ilmoitetaan kaikille hakijoille henkilökohtaisesti.

Lisätietoja tehtävistä ja hakuprosessista antaa Studentworkin Junior Consultant Manager Taika Rautanen puh. 044 544 0425 ja s-posti: taika.rautanen[at]studentwork[dot]com 

Suomen mentoreiden Annetaan 100 vuotta töitä -kampanjan harjoittelupaikat HR- ja talousosastoillemme löydät täältä.

#SRVkesä2017 #SRVspirit