Search form

Srv Yhtiona / Media / Artikkelit / SRV mukana Annetaan 100 vuotta töitä -kampanjassa

SRV mukana Annetaan 100 vuotta töitä -kampanjassa

12.01.2017 - 13:45

EDIT: Hakuaika tehtäviin on päättynyt 12.2.2017

100 vuotta täyttävän Suomen kunniaksi, tammikuussa 2017 käynnistyy Suomen Mentorien Annetaan 100 vuotta töitä – traineeohjelma. Kampanjan tavoitteena on tarjota nuorille kuuden kuukauden mittaisia, palkallisia trainee-paikkoja.

Me SRV:llä olemme saaneet Suomen Mentoreiden kautta huipputyyppejä meille töihin aiempina vuosina, ja haluamme ehdottomasti olla mukana myös tällä kertaa! Annetaan 100 vuotta töitä –kampanjassa etsimme joukkoomme uusia timanttisia osaajia, joille haluamme tarjota käytännön työkokemusta ja mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen.

Haemme nyt harjoittelijoita HR-tehtäviin ja talousosastollemme. Hakuaika molempiin tehtäviin on 16.1–12.2.2017. Hae meille nyt ja liity huippujengiimme!

HR-assistenttiharjoittelija

Haluaisitko tulla SRV:n mukavaan ja ammattitaitoiseen HR-tiimiin assistenttiharjoittelijaksi? Tavoitteenamme on olla alan houkuttelevin työpaikka vuoteen 2020 mennessä ja me HR-tiimissä haluamme tukea johtoamme ja koko henkilöstöämme tavoitteen saavuttamisessa. Nyt etsimme Sinua, innostunutta, oma-aloitteista ja energistä assistenttiharjoittelijaa, joka haluat olla omalla panoksellasi mukana rakentamamassa SRV:n menestystä!

Tehtäväsi liittyvät sekä henkilöstö- että palkkahallinnon avustaviin tehtäviin. Käytössämme on Mepco-henkilötietojärjestelmä, jota haluamme kehittää palvelemaan niin henkilöstöämme kuin tukemaan esimiestyötä entistä paremmin. SRV STEP Akatemia tarjoaa monipuolista koulutusta henkilöstöllemme ja verkkokurssien määrä kasvaa koko ajan. Näiden järjestelmien ylläpitoon ja kehitystyöhön tarvitsemme panostasi.Teemme myös tiivistä yhteistyötä SRV:n viestinnän kanssa. Uudistamme parhaillaan sisäisen viestinnän alustaamme ja esimerkiksi intran HR-osion ylläpitämisessä ja kehittämisessä kaipaamme apua.

Arvostamme Sinussa järjestelmällisyyttä, luotettavuutta ja palveluasennetta. Erilaisten järjestelmien ja oppimisympäristöjen hallinta sekä Excelin monipuolinen osaaminen ovat tehtävässä eduksi.
 
Lähetä hakemuksesi 12.2.2017 mennessä osoitteeseen rekry[at]srv[dot]fi otsikolla HR-assistenttiharjoittelija. Kuuden kuukauden harjoittelu voi alkaa joustavasti oman aikataulusi mukaan alkuvuoden aikana. Työskentelypaikkasi on Derby Business Park Espoon Perkkaalla.
 
Lisätietoja

Pirjo Ahanen, henkilöstöjohtaja, puh. 0400 276 333, pirjo.ahanen[at]srv[dot]fi
 

Talouden harjoittelija 

Haluaisitko tulla SRV:n mukavaan ja ammattitaitoiseen taloushallintoon harjoittelijaksi? Tavoitteenamme on olla alan houkuttelevin työpaikka vuoteen 2020 mennessä ja me talouden tiimissä haluamme tukea johtoamme ja koko henkilöstöämme tavoitteen saavuttamisessa. Nyt etsimme Sinua, innostunutta, oma-aloitteista ja energistä harjoittelijaa, joka haluat olla omalla panoksellasi mukana rakentamamassa SRV:n menestystä!

Tehtäväsi liittyvät sekä taloushallinnon että controller-toimintojen avustaviin tehtäviin. Tehtäviisi kuuluu mm. taloushallinnon järjestelmien kehitystyö, kirjanpidon avustavat tehtävät, M-files sähköisen arkistoinnin jatkokehittäminen, avustaminen ostoreskontran hallinnassa, uuden kirjanpitojärjestelmän implementoinnissa avustaminen, kassavirtaraportointi ja muut talouteen liittyvät tehtävät.

Arvostamme Sinussa järjestelmällisyyttä, huolellisuutta, luotettavuutta ja positiivista asennetta. Erilaisten järjestelmien hallinta sekä Excelin monipuolinen osaaminen ovat tehtävässä eduksi.
 
Lähetä hakemuksesi 12.2.2017 mennessä osoitteeseen rekry[at]srv[dot]fi otsikolla talouden harjoittelija. Kuuden kuukauden harjoittelu alkaa toukokuussa. Työskentelypaikkasi on Derby Business Park Espoon Perkkaalla. 

Lisätietoja

Valtteri Palin, talousjohtaja, puh. 040 734 7749, valtteri.palin[at]srv[dot]fi, pe 27.1.2017 klo 9-11 ja ma 30.1.2017 klo 12-16 

#SRVspirit #SRVrekry