Search form

Srv Yhtiona / Media / Artikkelit / SRV on jo kolmatta kertaa yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

SRV on jo kolmatta kertaa yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

06.02.2018 - 12:00

SRV on jo kolmatta kertaa yksi Suomen innostavimmista työpaikoista ja Corporate Spiritin toteuttaman henkilöstötutkimuksen mukaan kuulumme AA+-luokkaan.

Vastausprosentti nousi uuteen ennätykseen ollen 82,1% ja kaikkiaan kyselyyn vastasi 879 SRV:läistä. Toimihenkilöiden vastausprosentti on ollut korkealla tasolla jo aiemmin, mutta ilahduttavasti myös työntekijöiden osuus vastanneista on noussut vuosi vuodelta. Vastaajien aktivoimiseksi tehtiinkin useilla työmailla ja eri yksiköissä valtavasti töitä. 

”Olen todella ylpeä tästä porukasta! On hienoa, että innostuneisuus näkyy tuloksissa ja ihmiset viihtyvät meillä. Omistautuneisuus on korkealla tasolla ja 95% kokee yhtiömme arvot ja päämäärät tavoittelemisen arvoisiksi. Ilahduttavaa on myös huomata, että pitkäjänteinen panostuksemme työhyvinvoinnin lisäämiseen ja henkilöstön ammattitaidon kehittämiseen näkyy myös tuloksissa”, toteaa toimitusjohtaja Juha Pekka Ojala.

Tutkimuksen mukaan SRV:läiset arvostavatkin eniten panostuksia työhyvinvointiin ja ammatilliseen kehittymiseen. Merkittävimpiä vahvuuksia ovat lisäksi luottamus ylimpään johtoon ja päätöksenteon tehokkuus.

#SRVspirit #innostavimmat

Lue lisää innostavimmista työpaikoista >>