Sijoittajasuhteet

Sijoittajasuhteet

Sijoittajasuhdetoimintamme tavoitteena on tukea SRV:n osakkeen oikeaa arvonmuodostusta antamalla jatkuvasti ja johdonmukaisesti kaikki olennainen yhtiötä koskeva tieto tasapuolisesti kaikille markkinaosapuolille. Sijoittajasuhdetoiminnon tavoitteena on myös kasvattaa sekä osake- että velkasijoittajien ja analyytikoiden kiinnostusta yhtiötä kohtaan, tarjota ajankohtaista ja mielenkiintoista sisältöä SRV:n liiketoiminnasta, strategiasta ja toimintaympäristöstä sekä tavoittaa uusia sijoittajia ja yhtiöstä kiinnostuneita analyytikkoja.

SRV:n sijoittajasuhteista ja talousviestinnästä vastaa yhtiön talousosasto yhdessä konserniviestinnän kanssa. He vastaavat osavuosikatsausten, tilinpäätöstiedotteen sekä pörssitiedotteiden kirjoittamisesta sekä sijoittajapresentaatioiden tekemisestä sekä sijoittajaviestinnän suunnittelusta, toteutuksesta ja päivittäisestä yhteydenpidosta sijoittajiin ja analyytikoihin.  SRV:n sijoittajasuhdetoiminta käsittää muun muassa pääomamarkkinapäivän (Capital Markets Day), analyytikko- ja sijoittajatilaisuudet, puhelinkonferenssit, road show -tapahtumat, osallistumiset sijoittajatapahtumiin sekä sijoittaja- ja analyytikkotapaamiset. Lisäksi sijoittajasuhdetoimintomme kerää ja analysoi sijoittajapalautetta ja osakkeeseen liittyvää tietoa johdon ja hallituksen tarpeisiin.

Katsauskauden päättymisen ja osavuosikatsausten julkistamisen välisenä aikana SRV:n edustajat eivät kommentoi yhtiön taloudellista tilaa eivätkä tapaa pääomamarkkinoiden edustajia.

SRV noudattaa tiedonantopolitiikassaan Suomen lainsäädäntöä ja OMX Pohjoismainen Pörssi Helsingin ja Rahoitustarkastuksen antamia ohjeistuksia koskien tiedonantovelvollisuutta ja julkistamattoman tiedon (sisäpiirintiedon) käsittelyä.

Haluatko sopia sijoittajatapaamisen?

Tavoitat meidät alla olevien yhteystietojen kautta!

Kiireettömät sähköpostitiedustelut: investor.relations@srv.fi

Luemme sähköpostia kerran päivässä arkisin. Vastaamme mahdollisimman pian.

Jarkko Rantala

Jarkko Rantala

Talous- ja rahoitusjohtaja

jarkko.rantala@srv.fi040 674 1949
Miia Eloranta

Miia Eloranta

Viestintä- ja markkinointijohtaja

miia.eloranta@srv.fi050 441 4221