Tervetuloa rennompaan arkeen

Kun lapset ovat muuttaneet omilleen ja nykyinen koti alkaa tuntua liian suurelta ja työläältä, on aika siirtyä uuteen. Hulppeaan, 124 metrin korkeuteen nousevassa Loisto-asuintornitalossa asut keskellä elämää, loistavien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä - kuitenkin mukavasti oman kodin rauhassa Kalasataman merellisissä maisemissa.

Loisto on nyt myynnissä, arvioitu valmistumisaika on 11/2021.

Tätä on Loisto

Täyden palvelun talo

Täyden palvelun talo

Loisto mahdollistaa täysin uudenlaisen, ennennäkemättömän tavan asua. Tarjolla on mm. kotisiivous, catering-palvelu, handyman ja muita arkea helpottavia lisähintaisia palveluita, jotka tekevät asumisesta täysin uudenlaisen kokemuksen. Tornitalon alla, yhden hissimatkan päässä sijaitsevat kauppakeskus REDI ja metro, jonka kautta pääkaupunkiseutu on helposti tavoitettavissa. Autoilevia asiakkaita palvelee REDI-parkki, joka tarjoaa pysäköintipalveluiden lisäksi mm. autonpesua ja renkaanvaihtoa. Pientä lisäluksusta arkeen tuo Kalasataman kattojen yllä sijaitsevat asukkaiden yhteiset oleskelutilat: klubitila, kattoterassi ja saunaosasto, jonka lauteilta on suora näköyhteys merelle.

Uutta kaupunkiasumista

Uutta kaupunkiasumista

Loiston kodit edustavat huippuunsa viritettyä asumisen viihtyisyyttä. Hulppea huonekorkeus ihastuttaa ja koko seinän korkuiset ikkunat antavat lisää tilantuntua. Ikkunat tuovat Kalasataman upeat maisemat asukkaiden ihailtavaksi. Viihtyisyyttä lisää siirtolasiseinillä eroteltava lämmin viherhuone. Liikuteltavien lasiseinien avulla tila taipuu vaikka olohuoneen tai ruokailutilan jatkeeksi. Nerokkaasti hyödynnetyt neliöt takaavat myös, ettei säilytystila aivan heti lopu kesken..

Tutustu myös näihin