Pearl Plaza

Pearl Plaza

Kauppa- ja viihdekeskus Pearl Plaza sijaitsee Pietarin kaakkoisosassa. Keskus sijaitsee kaupungin suurimmalla asuinalueella, Baltic Pearlissä. Pearl Plazan kokonaispinta-ala on 2 050 000 neliömetriä.

Pearl Plaza edustaa uudenlaista elämänlaatua. Ammattimaisesti toteutettu hankekonsepti, vaivaton logistiikka, vaikuttavat sisätilat, sijainti puistomaisella alueella, jossa on moderni rakennuskanta, sekä Matisovin kanavan läheisyys tekevät Pearl Plazasta suositun kauppa- ja viihdekeskuksen, joka houkuttelee sekä alueen asukkaita että matkailijoita.

Pearl Plaza avattiin kesällä 2013. Strategiamme on toimia lyhytaikaisena sijoittajana ja myydä omistuksensa kauppakeskuksissa, kun sen vuokratuotto on saavuttanut vakiintuneen tason. Vakiintunut vuokratuotto saavutetaan Venäjällä yleensä noin 3−4 vuoden kuluessa kohteen avaamisesta. Pearl Plaza avattiin kesällä 2013, ja se on nyt saavuttamassa vuokratuotossa vakiintuneen tason.

Pearl Plaza -kauppakeskuksen mahdollista myyntiä on lähdetty selvittämään alku vuonna 2018 yhdessä toisen kauppakeskuksen omistajan kanssa. SRV ja kiinalainen SIIC (Shangai Industrial Investment Holdings) omistavat Pearl Plazan tasaosuuksin.

Tutustu tarkemmin Pearl Plaza -kauppakeskukseen