HTC Keilaniemi

HTC Keilaniemi

Meren äärellä, parhaassa seurassa

Tehokkaat toimitilat
11-kerroksisen D-talon kerrosala on n. 553 m2 ja sen pystyi jakamaan kahteen n. 276 m2:n tilaan. 7-kerroksisten A, B ja C -rakennusten yhden kerroksen laajuus on 965 m2, joka puolestaan voitiin jakaa neljään osaan. Tehokkaat tilat suunniteltiin jokaiselle yritykselle sen eri toimintojen tarpeiden mukaisiksi, avo-, huone- tai yhdistelmäkonttoriksi.

Runsaasti pysäköintilaa
HTC Keilaniemen runsaat pysäköintitilat (n. 550 kpl) sekä varasto- ja tekniset tilat sijoittuvat rakennusten kellarikerroksiin, joista on suora yhteys hisseillä työtiloihin. Asiakas- ja työntekijäpaikoitukseen on tarjolla myös pihapaikkoja pääovien välittömässä läheisyydessä noin 100 kpl.

Toimivat liikenneyhteydet
HTC Keilaniemi sijaitsee Espoon Keilaniemessä, merenrannalla. Toimitiloista on esteettömät merinäköalat ja naapureina maailman maineikkaimpia yrityksiä. Keilaniemi on dynaaminen toimistoalue useiden eri väylien läheisyydessä. Yhteydet Suomeen ja maailmalle onnistuvat nopeasti Turun moottoritien, Länsiväylän tai Kehä I:n kautta. Lentokentälle matkaa on alle 25 km. Myös Lehtisaaren ja Kuusisaaren kautta tarjoutuu väylä Helsingin keskustaan.