REDIn Majakan sisustustyylit

Luo mielesi mukainen sisustustyyli ja valitse kolmesta erilaisesta REDIin suunnitellusta sisustustyylistä: Black & White, Scandinavia tai Continental. "Suunnitellessani asuntojen värimaailmoja lähtökohtana oli löytää kolme erilaista kokonaisuutta, jotka mahdollistavat monien eri tyylisuuntien ja värien käytön sisustuksessa. Näistä vaihtoehdoista jokaisen asukkaan on helppo löytää perusta omalle persoonalliselle sisustukselleen.", kertoo tyylit luonut sisustusarkkitehti Hanna Airas.

Black & White

Black & White

Graafisen selkeä musta-valkoisuus tarjoaa vahvan ja aistikkaan lähtökohdan oman sisustuksen rakentamiselle. Pehmeyttä ja lämpöä ilmeeseen tuovat hallittu leikittely harmaan sävyillä sekä valkomattalakatun tammiparketin luonnollisuus. Valkoisten seinien pariksi on valittu vaaleanharmaa tai grafiitinharmaa tehosteväri.
Black & white -keittiössä korostuu mustan ja valkoisen intensiivinen liitto, jota ryhdittävät tyylikkäät rosteriset kodinkoneet. Sama pelkistetty tyyli pitää läpi huoneiston, koska sama pelkistetty värimaailma jatkuu myös kylpyhuoneessa ja erillis-wc:ssä.

Scandinavia

Scandinavia

Scandinavian lähtökohtana on pohjoismaisen luonnon vaaleus, joka näkyy pitkänä jatkumona skandinaavisessa arkkitehtuurissa ja muotoilussa - ja miellyttää siksi monia meistä.
Kauniin eloisa vaalea tammi tuo lämpöä ja ilmettä Scandinavia-tyyliin. Lattiapinnoissa tammi esiintyy hillitysti valoa taittavana, valkomattalakattuna mattaparkettina. Valkaistu tammiviilu nousee kauniisti esiin keittiön alakaapeissa. Seinien tehostevärit ovat luonnollinen hiekka ja vaaleanharmaa, jotka sulautuvat harmoniseen kokonaisuuteen.

Continental

Continental

Continental viittaa nimellään mannermaisuuteen ja on hakenut innostuksen väripalettiinsa eurooppalaiseen tapaan maan materiaaleista. Kaunis ja eloisa, lämpimään harmaaseen taittuva aito tammiparketti hallitseekin ilmettä. Maansävyinen ilme jatkuu seinissä valkoisena perusvärinä ja hiekan sekä lämpimän savenharmaana tehosteväreissä.
Continental on valkoisen ja harmaan vuoropuhelua. Lämmin harmaa toistuu myös mattapintaisissa keittiön alakaapeissa. Yläkaapistojen tasojen ja välitilan ilmettä on puolestaan kevennetty sävyttämällä ne valkoisiksi. Puhtaan valkoisen ja harmaan liitto jatkuu myös kosteissa tiloissa.