REDIn Loiston sisustustyylit

REDIn Loistoon on suunniteltu kolme toisistaan poikkeavaa sisustustyyliä. Voit valita seuraavista tyyleistä: Black & White, Scandinavia ja Continental. Tyylit luovat perustan persoonalliselle ja omasi näköiselle sisustukselle.

Black & White - graafista selkeyttä

Black & White - graafista selkeyttä

Graafisen selkeä musta-valkoisuus tarjoaa vahvan ja aistikkaan lähtökohdan oman sisustuksen rakentamiselle. Pehmeyttä ja lämpöä ilmeeseen tuovat hallittu leikittely harmaan eri sävyillä sekä valkomattalakatun tammiparketin luonnollisuus. Valkoisten seinien pariksi on valittu vaaleanharmaa tai grafiitinharmaa tehosteväri.

Tyyli pitää läpi huoneiston

Black & White -keittiössä korostuu mustan ja valkoisen intensiviinen liitto, jota ryhdittävät tyylikkäät rosteriset kodinkoneet. Sama pelkistetty värimaailma jatkuu myös kylpyhuoneessa ja erillis-wc:ssä.

Scandinavia - pohjoismaista vaaleutta

Scandinavia - pohjoismaista vaaleutta

Scandinavian lähtökohtana on pohjoismaisen luonnon vaaleus, joka näkyy pitkänä jatkumona skandinaavisessa arkkitehtuurissa ja muotoilussa - ja siksi miellyttää monia meistä.

Tammen lämpöä

Kauniin eloisa vaalea tammi tuo Scandinavia-tyyliin ilmettä ja lämpöä. Tammi esiintyy lattiapinnoissa hillitysti valoa taittavana, valkomattalakattuna puuparkettina. Ja nousee kauniisti esiin valkaistuna tammiviiluna keittiön alakaapeissa. Seinien tehostevärit luonnollinen hiekka ja vaaleanharmaa sulautuvat harmoniseen kokonaisuuteen.

Continental - luonnon omia värejä

Continental - luonnon omia värejä

Mannermaisuuteen nimellään viittaava Continental on hakenut innoituksen väripalettiinsa eurooppalaiseen tapaan maan materiaaleista. Ilmettä hallitsee kaunis ja eloisa, lämpimään harmaaseen taittuva aito tammiparketti. Maansävyinen ilme jatkuu seinissä; perusvärinä valkoinen ja tehosteväreinä hiekka sekä lämmin savenharmaa.

Valkoisen ja harmaan vuoropuhelua

Lämmin harmaa toistuu myös mattapintaisissa keittiön alakaapeissa. Yläkaapistojen tasojen ja välitilan ilmettä on puolestaan kevennetty sävyttämällä ne valkoisiksi. Puhtaan valkoisen ja harmaan liitto jatkuu myös kosteissa tiloissa.