REDI Living Lab

REDI Living Lab

Suvilahden REDI Living Lab on REDI-hankkeen laboratorio, jossa teemme kehitystyötä paremman asumisen ja elämyksellisemmän kauppakeskuskokemuksen puolesta. Tiloissa tapahtuvalla palvelukehityksellä ja workshopeilla vahvistamme SRV:n roolia urbaanin rakentamisen edelläkävijänä. Edistyksellisenä hybridihankkeena REDIssä onkin panostettu juuri tulevaisuuden älykkäiden palveluiden kehittämiseen.

REDI Living Lab toimii keskustelu- ja kehitysareenana uusille ideoille ja asukkaiden kohtaamispaikkana. Kuuntelemalla tulevia asukkaita pystymme luomaan palveluita ja ratkaisuja, jotka tuovat arkeen helpotusta. Living Labissa järjestetään myös muita asiakastilaisuuksia ja tapahtumia sekä SRV:n sidosryhmien kohtaamisia.

Avoimet ovet

Avoimet ovet

Living Labissa järjestetään Avoimet ovet -tapahtumia, jolloin voit tulla tutustumaan testiasuntoihin, REDIn pienoismalliin ja tapaamaan asuntomyyntiämme.

Seuraavat Avoimet ovet -tapahtumat pidetään: ti 21.8. klo 15-18, ke 22.8. klo 15-18, ma 27.8. klo 17-19, ke 29.8. klo 16-18 ja to 30.8. klo 16-18.

Voit myös olla yhteydessä asuntomyyntiin ja sopia henkilökohtaisen tapaamisen: 0800 141 100 tai asuntomyynti.redi@srv.fi

Testiasunnot

Testiasunnot

Tilaan on rakennettu kaksi testiasuntoa, joissa pystymme mallintamaan modernin asumisen viimeisimpiä ratkaisuja. Testiasunnoissa koet, millaiselta tornitalossa asuminen tuntuu. Pääset hissimatkalle tornitalon huipulle ja tutustut arkea helpottaviin ratkaisuihin. Tornitalon huimat maisemat ja asuntojen tilaratkaisut tulevat tutuksi virtuaalinäkymän avulla.

Sijainti

Sijainti

REDI Living Lab sijaitsee Helsingin Suvilahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Alueella tapahtuvista rakennustöistä ja tapahtumista johtuen viimeisimmät saapumisohjeet kannattaa aina varmistaa esittelyaikaa sopiessa.

Virallinen osoite on Kaasutehtaankatu 1, rakennus numero 6, 00540 Helsinki.

Vinkki autoilijoille: navigaattoriin kannattaa syöttää määränpääksi Parrukatu 4. Aja Parrukatua pitkin Suvilahden kentälle saakka, jossa Living Lab sijaitsee.

Katso sijainti Google Mapsissa