Search form

Palvelut / Toimitilarakentaminen

Toimitilarakentaminen

Toimitiloja asiakkaan tarpeisiin

Vahvan projektinjohtomallin ja asiantuntijaverkoston avulla SRV kehittää ja rakentaa asiakkailleen liike- ja toimistotiloja, logistiikkakeskuksia sekä hotelleja. SRV on aktiivinen ja innovatiivinen kumppani, joka tarjoaa uusia näkökulmia ja edistyneitä toimintatapoja kokonaistaloudellisen ratkaisun saavuttamiseksi. Rakennushankkeen eri vaiheet kehittäminen, suunnittelu ja rakentaminen toteutetaan joustavasti limittäin ja tarvittaessa ripeällä aikataululla. Halutessaan asiakas voi ulkoistaa koko rakennusprosessin SRV:lle. SRV Malli on osoittanut toimivuutensa monet projektit valmistuvat etuajassa ja kustannustavoitteet alittaen.

Toimistot

SRV on Suomen johtavia toimitilakiinteistöjen toteuttajia. SRV suunnittelee ja rakentaa toimistoja niin liikeyrityksille, kiinteistösijoittajille kuin julkisen sektorin organisaatioille. Useiden asiakkaiden kanssa yhtiöllä on pitkäaikaiset suhteet, jotka perustuvat asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen ja hankkeiden menestyksekkääseen toteutukseen.

Katso esimerkkejä toteuttamistamme toimistoista tai katso vapaat toimitilat.

Liiketilat

SRV rakentaa erilaisia kaupan kohteita läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Näin luodaan tiloja, jotka vastaavat mahdollisimman hyvin niin sijoittajan, omistajan kuin tulevan loppukäyttäjän tarpeita. Yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa syntyy monenlaisia kaupan alan konsepteja yksittäisistä myymälöistä mittaviin kauppakeskuksiin ja monipuolisiin kaupan alueisiin asti.

Katso esimerkkejä toteuttamistamme liiketiloista tai katso vapaat liiketilat.

Logistiikkatilat

SRV:llä on pitkäaikainen kokemus erilaisten logistiikkakohteiden toteutuksesta niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Yhtiön logistiikkakohteet tehostavat yritysten logistiikkatoimintoja ja säästävät siten aikaa ja kustannuksia, parantavat liikenteen sujuvuutta, lyhentävät ajomatkoja ja vähentävät liikenteestä aiheutuvia ympäristöhaittoja. SRV:n tavoitteena on kasvattaa logistiikkakeskuksista tehokkaasti toimiva verkosto, jonka solmukohtiin yritysten on helppo keskittää toimintojaan.

Olemme kehittäneet logistiikan tilakonsepteja, joiden mukaisia tiloja voimme tarjota mm. logistiikan palvelutarjoajille ja kaupan ja teollisuuden yrityksille.

Katso esimerkkejä toteuttamistamme logistiikkakohteista tai katso vapaat logistiikkatilat.

Sairaalat ja terveydenhoitotilat

SRV:llä on vahva kokemus terveydenhuollon ja vaativien erityistilojen rakentamisesta. SRV on rakentanut viime vuosina muun muassa Espoossa sijaitsevan Jorvin sairaalan päivystyslisärakennuksen ja Helsingin Meilahdessa sijaitsevan HUSLAB laboratoriorakennuksen.

Parhaillaan käynnissä olevien Uuden lastensairaalan ja TAYS etupihahankeen rakennustöiden edistymistä voi seurata työmaa-sivuilla.

Hotellit

Hotellialan osaaminen perustuu SRV:n pitkäaikaiseen kokemukseen hotellien suunnittelussa, rakentamisessa ja omistuksessa. Alan toimijat ovat tuttuja yhtiölle vuosien takaa, ja SRV:ltä hotellisijoittaja saa avun niin taloudellisesti tehokkaan hotellin suunnitteluun, hotellioperaattorin valintaan kuin tarvittavien erityisvarusteiden ja teknologian hankintaan. Kun projekti on valmis ja rakennus luovutetaan käyttäjälleen, hammastikutkin ovat paikoillaan hotelliravintolan pöydissä.

Katso esimerkkejä rakentamistamme hotelleista.

Näissä SRV:n ammattitaito näkyy:

  • HTC Helsinki on ensimmäinen HTC-konseptin mukainen toimistohanke Ruoholahdessa, joka edusti aikansa modernia rakentamista.
  • Musiikkitalo on laatunsa ja akustiikkansa puolesta kansainvälisestikin kiitelty rakennus, joka valmistui aikataulussa ja alle alkuperäisen kustannusarvion.
  • Viru Keskus on kansainvälisen tason kauppakeskus, joka sisältää muun muassa toimistotiloja, asuntoja ja maanalaisen bussiterminaalin.