Search form

Palvelut

Palvelut

SRV:n monipuolinen ja asiantunteva työyhteisö takaa menestyksekkäät palvelut asiakkailleen. Asiantuntijoiden avulla tarpeet ja kustannukset yhdistyvät toteuttamiskelpoisiksi ideoiksi. SRV:llä on tästä runsaasti monipuolista kokemusta, joka nojautuu hyviin näyttöihin. 

  • Asuntotuotannossa SRV on erikoistunut kerrostaloihin, alueiden kehittämiseen ja kestävän kehityksen erityishankkeisiin sekä pääkaupunkiseudulla että kasvukeskuksissa. Ensisijaisen tärkeää on, että asunnoissa viihdytään ja asutaan mukavasti.
  • Toimitilatuotannossa SRV toteuttaa asiakastarpeisiin sopiva liike- ja toimistotiloja, logistiikkakeskuksia ja hotelleja asiakasyritysten tarpeisiin. 
  • Uudisrakentamisen lisäksi SRV on kokenut korjausrakennushankkeiden toteuttaja. Vaativienkin peruskorjaushankkeiden toteuttaminen on mahdollista kohdetta sulkematta ja liiketoimintaa häiritsemättä.
  • Lisäksi SRV:n erikoisosaamiseen kuuluvat maanalaisten tilojen rakentaminen sekä maanrakennustyöt.

SRV:n aluekehityksen asiantuntijat auttavat kuntia ja maanomistajia löytämään ja toteuttamaan kokonaistaloudellisesti optimoituja maankäytön ratkaisuja. Hankekehityksen asiantuntijat taas suunnittelevat ja jalostavat uusia hankkeita ja konsepteja eri liiketoiminta-alueille. Kiinteistösijottajille SRV pystyy tarjoamaan innovatiivisia kiinteistökehitys- ja rakentamispalveluita sekä valmiiksi vuokrattuja sijoituskohteita.